Stavebné pozemky v krásnom prostredí s juhozápadnou orientáciou

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rekreačný pozemok Kľak, 6 stavebných pozemkov - IBA U NÁS

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj 6 stavebných pozemkov nachádzajúcich sa v okrajovej časti obce Kľak v krásnom podhorskom prostredí. Parcely majú výmery od 442 do 704 m² a sú určené na individuálnu výstavbu rekreačných chát resp. rodinných domov.

POZEMKY:
Parcela 1 – výmera 704 m² – rozmer cca 20 x 35 m – mierny až strmší svah – cena 29 500 €
Parcela 2 – výmera 661 m² – rozmer cca 21 x 31 m - mierny svah – cena 27 700 €
Parcela 3 – výmera 658 m² – rozmer cca 21 x 31 m - mierny svah – cena 27 600 €
Parcela 4 – výmera 621 m² – rozmer cca 21 x 30 m – mierny svah – cena 26 000 €
Parcela 5 – výmera 568 m² – rozmer cca 21 x 27 m - mierny svah – k dispozícii je projekt chaty so stavebným povolením – cena 23 800 €
Parcela 6 – výmera 442 m² – rozmer cca 17 x 26 m – naklonená rovina – cena 18 500 €
Pozemky je možné kúpiť aj ako celok - výmera 3654 m² - rozmer cca 125 x 29 m - cena 150 000 €

INŽINIERSKE SIETE:

elektrika, voda – možnosť pripojenia na hranici každého pozemku
prístupová cesta je asfaltová, neskôr dobrá spevnená poľná

VÝHODY:

- nádherné prostredie v lone čistej prírody
- pozemky orientované na juhozápad s celodenným slnkom a výhľadom do doliny
- k dispozícii projekt chaty so stavebným povolením pre parcelu 5 za cenu dohodou
- možnosť využitia daného projektu aj pre ostatné parcely
- možnosť samotnej realizácie stavby v dohodnutom rozsahu a za vopred dohodnutú cenu
- mierny sklon terénu - možnosť dvoch výškových úrovní stavby s dostatočným súkromím- výstavba v celom rozsahu povolená obecným úradom

LOKALITA:

Obec Kľak je poslednou z piatich obcí Kľakovskej doliny v pohorí Vtáčnik - národnej prírodnej rezervácie v chránenej krajinnej oblasti Ponitrie. Celá dolina obklopená zalesnenými pohoriami je predurčená pre turistiku a spoznávanie prírodných krás. Nachádza sa tu množstvo turistických chodníkov, cyklotrás, výborné podmienky na hubárčenie, rybárčenie, jazdenie na koni, lyžovanie a iný aktívny oddych.

"Stavebné pozemky v krásnom prostredí s juhozápadnou orientáciou "
elektrina, voda
elektrina
voda
3654 m²
pozemok

Ing. Ľubica Pavelová

Realitný maklér Žarnovica, Zlaté Moravce

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 849 755 lubicapavelova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Žarnovici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Žarnovici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Žarnovici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Žarnovici.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65305 lubicapavelova[at]haloreality.sk 42
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Dobrý deň, s p. Pavelovou sme boli veľmi spokojní, je to príjemná, spoľahlivá maklérka. Predaj vybavila pružne a bez problémov, výborne reprezentovala realitnú kanceláriu Halo reality. Anna Lanáková
  • Ešte raz veľmi pekne ďakujem pani Ing. Pavelovej za postaranie sa o predaj nehnuteľnosti od A po Z. Pre diaľku a nedostatok času som len odovzdal kľúče. Nemusel som sa o nič starať. 100% spokojnosť a môžem len odporučiť. Stika
  • Veľmi pekne ďakujem za predaj mojej nehnuteľnosti, naozaj veľká spokojnosť. PJ
  • Veľká spokojnosť od A po Z pri predaji nehnuteľnosti. Profesionálny prístup, ústretovosť, otvorenosť, príkladná komunikácia. Ešte raz veľká vďaka. Je skvelé sa cítiť ako zákazník, o ktorého je postarané tak, ako to má byť. Vlado
  • Úžasná realitná maklérka, s profesionálnym a zároveň veľmi osobným prístupom. Ochotná a spoľahlivá. Môžeme len a len doporučiť.Lucia R.
  • Veľmi pekne ďakujeme za predaj našej nehnuteľnosti. Dávame 5*****. A.E.
  • Veľmi pekne ďakujeme za predaj našej nehnuteľnosti, ako aj za všetky ostatné služby, ktoré nám pani Pavelová poskytla nad rámec svojich povinností.
  • Ing.Ľubica Pavelová sa ochotne ujala predaja nášho bytu v Novej Bani, ktorý sme sa rozhodli traja súrodenci - každý s trvalým bydliskom mimo miesta bytu -predať po úmrtí našej mamičky. Veľmi pekne jej týmto chceme poďakovať. Keďže nikto z nás nemal skúsenosť s predajom bytu, veľmi dobre nám padlo, keď sa ujala všetkých potrebných krokov od úplného začiatku: profesionálne fotenie, vybavovanie všetkých dokumentov potrebných k predaju, ochota hocikedy, aj bez našej prítomnosti byt prezentovať a s nami sa stretávať kedykoľvek v čase, ktorý nám vyhovoval, vybavila ocenenie bytu... Jednoznačne sme videli, že jej profesionálne kontakty siahajú na všetky spolupracujúce inštitúcie nielen v meste, ale aj v okrese ZC v ďalších okresoch, čím nám veľmi pomohla v našej bezradnosti a neskúsenosti. A to všetko dokázala za 1 kalendárny mesiac! Naviac Ing.Pavelová disponuje veľmi príjemným osobným šarmom a ústretovosťou voči potrebám klienta. Prajeme jej ešte veľa úspechov, pevné zdravie a ďakujeme.V. Trnková
  • Dobrý deň, s p. Ing. Pavelovou mám veľmi dobré skúsenosti, je príjemná s profesionálnym prístupom. Anna Lanáková
  • Dobrý deň, chcela by som sa veľmi pekne poďakovať pani maklérke Ing. Ľubici Pavelovej za jej profesionálny prístup a maximálnu ústretovosť pri sprostredkovaní a predaji našej nehnuteľnosti. S pozdravom HR
  • Ďakujeme veľmi pekne p.Pavelovej, za sprostredkovanie kúpu nášho domčeku, milá, ústretová pani, ochotná pomôcť a poradiť ;) A vybavenie papierov po úradoch. Ešte raz veľmi pekne ďakujeme, môžeme doporučiť. S pozdravom Iveta B.
  • Pani Pavelová je vždy milá, ústretová a ochotná pomôcť. Môžem ju ako maklérku len odporučiť. NP
REALITNÝ MAKLÉR Žarnovica
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia