Miesto, kde sa spájajú prírodná krása,dedičstvo a tradičná kultúra.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Hontianske Moravce, Opatové Moravce - ZNÍŽENÁ CENA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
77 000 €
96 000 €
19 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame na predaj z 50 rokov kamenný rodinný dom v tichej obci Hontianske Moravce vzdialenej 4 km od Dudiniec. Rodinný dom sa nachádza na krásnom rovinatom a slnečnom pozemku s výmerou 2671 m². Rodinný dom v Hontianskych Moravciach je atraktívnou nehnuteľnosťou, ktorá ponúka príjemné a pohodlné bývanie pre rodinu.

Dispozícia rodinného domu:
Dispozične pozostáva z verandy, priestrannej chodby, štyroch obytných izieb, ktoré sú priechodné, kúpeľne a WC. Súčasťou domu je komora, špajza, technická miestnosť. K domu prislúcha aj samostatne stojaca hospodárska budova s garážou.
Veranda je ideálnym miestom na oddych a relaxáciu. Poskytuje priestor na vonkajšie posedenie a vychutnanie si čerstvého vzduchu a krásy okolia.

Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný stav, potrebná rekonštrukcia, budúci majiteľ si môže prestavbu domu prispôsobiť plne svojim predstavám Do domu je privedená elektrika, voda a kanalizácia je napojená na žumpu - možnosť pripojiť sa na obecnú kanalizáciu.

Pozemok:
Krásny slnečný a hlavne rovinatý pozemok. Rovinatá a slnečná záhrada o rozlohe 1829m² je ideálnym miestom na pestovanie ovocných stromov. V záhrade sú vysadené ovocné stromy, ktoré sú pravidelne rodiace. Okrem ovocných stromov môžete do záhrady pridať aj ďalšie rastliny, ako sú bylinky, kvety a zelenina, aby ste vytvorili rozmanitú a esteticky príjemnú záhradnú atmosféru.

Poloha:
Hontianske Moravce je obec situovaná v Banskobystrickom kraji na juhu Slovenska. Nachádza sa v Hontianskej pahorkatine, približne 15 kilometrov juhozápadne od mesta Levice. Obec sa rozprestiera v malebnej krajine s kopcovitým terénom a je obklopená prírodou a vidieckym prostredím.

Hontianske Moravce majú bohatú históriu a tradične sa jedná o poľnohospodársku obec s významným dôrazom na vinohradníctvo a ovocinárstvo. Okolie obce je vhodné pre pestovanie rôznych plodín, vrátane ovocných stromov, ako sú jablone, slivky a hrušky.

Hontianske Moravce ponúkajú aj príležitosti na prechádzky a turistiku v okolitom prírodnom prostredí. Okolie je vhodné na objavovanie pešieho alebo cyklistického turizmu.
V obci sa konajú rôzne podujatia a kultúrne aktivity, ako sú folklórne festivaly, vinobrania a ďalšie tradičné podujatia, ktoré oživujú miestnu atmosféru a spájajú miestnych obyvateľov.

Celkovo je Hontianske Moravce miestom, kde sa spájajú prírodná krása, dedičstvo a tradičná kultúra. Je to obec, kde sa môžete pohodlne usadiť a vychutnať si pokojný život na vidieku, s blízkosťou prírody a možnosťou využiť rôznorodé aktivity v okolí.

NÁZOR MAKLÉRA:

Tento rodinný dom v Hontianskych Moravciach je vhodný pre tých, ktorí hľadajú príjemné bývanie v tichom a prírodnom prostredí. S dostatkom priestoru pre rodinu a príjemným exteriérom a interiérom je ideálnym miestom pre uspokojenie potrieb a pohodlie obyvateľov.

PRÍĎTE NA OBHLIADKU

Páči sa Vám tento dom? Príďte sa naň pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk

Osobne Vám ho ukážem a zodpoviem na otázky, ktoré Vám môžu uľahčiť proces v rozhodnutí, ako môže do budúcna Vaše nové bývanie vyzerať.

"Miesto, kde sa spájajú prírodná krása,dedičstvo a tradičná kultúra."
izieb
2259 m²
170 m²
170 m²
2671 m²
áno
áno
pozemok
klasický

Marián Halabuk

Realitný maklér Banská Bystrica, Brezno

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 806 395 marianhalabuk[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Krupine podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Krupine, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Krupine

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Krupine.

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62306
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62249 marianhalabuk[at]haloreality.sk 77000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Rychle jednanie, ustretovost, ochota, Breznicky
  • Boli sme veľmi spokojní so službami od p. Halabuka a realitnej kancelarie, aj s osobným prístupom. Peter M.
  • Vysoká profesionalita, ľudský prístup a ochota! MZ
  • Dobrý deň, s pánom Halabukom sme boli veľmi spokojný je to profesionál, dakujem. L. H. Nové Zámky
  • Seriózny prístup, vždy ochotný.... Peter Szabo
  • 100% spokojnosť, ustretový, profesionálny prístup. Petrinec
  • Veľmi dobrý predajca, predal mi už dve nehnuteľnosti. Ďakujem, Pavel Hronec
REALITNÝ MAKLÉR Krupina
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62306
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia