Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Hnúšťa, Iváčka - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj chatu so záhradou v katastri mesta Hnúšťa - v časti ´´Ivačka´´ ktorá je vzdialená od mesta Hnúšťa cca 3km.

Chata - zastavaná plocha 43m², stavebný materiál - skaly (pivnica), kvadra, tehla, plechová strecha, okná drevené, skolaudovaná v roku 2004, stále užívaná.
Chata má tri úrovne podlaží (pivničná, denná zóna, oddychová zóna) , vykurovaná je v kuchyni sporákom na pevné palivo a v izbe krbom taktiež na pevné palivo, prieduch vykuruje aj podkrovnú časť chaty.

Nábytok a zariadenie chaty pri predaji ostáva v chate.
Základy sú odizolovaná. Prízemná časť je na betónovej platni, podkrovná na drevených trámoch.
Podkrovná časť je kompletne obložená drevom (jedla) , natreté lodným lakom.

Siete - v chate je zavedená elektrina 220/380 , voda je dotiahnutá na pozemok do ´´kohútika´´ šachta je na hranici pozemku takže je možné natiahnuť si vodu novým prívodom aj priamo do chaty.
Od prívodu vody na pozemku (od kohútika) je zvedený odpad - trativod, ktorý ústi cca v polovici pozemku.

Dispozícia - Podpivničená časť - je predelená na viac miestností pivníc (2 väčšie 2 menšie )
Prízemná časť / denná zóna je tvorená z dvoch miestností - kuchyňa a izba.
Poschodie / podkrovie ideálne na oddych je tvorené taktiež dvoma miestnosťami, väčšou pred dospelé osoby, menšou pre deti .

Chata má väčšiu terasu orientovanú na východ / juh / západ.

Pozemok - slnečný, o rozlohe 1073 m² je kompletne oplotený, s prístupom autom z oboch strán - zo spodnej aj z vrchnej. K pozemku vedie spevnená komunikácia.
Pozemok je od spodnej časti svahovitý, prudko stúpajúci , vo svojej vrchnej časti je zterasovaný do roviny. Na pozemku sa nachádzajú rôzne ovocné stromy, dreviny a kríky ( jablone, čerešne, orechy, marhule, broskyňa, slivky, ginko, rakytník maliny, černice, čučoriedky, hrozno, kvety trvalky ) .

Na pozemku sa nachádza dreváreň, cca 20 metrov pod chatou.
Dreváreň má murované základy, polovica podlahovej plochy je betonová, polovica štrková, strecha je plechová.
Rozmer drevárni cca je 3 x 3m.

Okolie - celé okolie je veľmi tiché a kľudné , tvoria ho iba hory a príroda,v časti Ivačka je cca 35 chát.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59843 jansvinciak[at]haloreality.sk 42000
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia