Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Čiližská Radvaň, pozemok 1702 m² - IBA U NÁS

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj čiastočne podpivničený rodinný dom v obci Čiližská Radvaň, je v pôvodnom stave a vyžaduje na kompletnú rekonštrukciu. Do užívania bol daný v roku 1962 a prináleží k nemu rozsiahli pozemok s celkovou výmerou 1702 m². Na pozemku sa taktiež nachádza rozostavaná stavba hospodárskej budovy s garážou z roku 2004, ktorej zastavaná plocha je 79 m².

Rodinný dom je z časti podpivničený (30 m²), jednopodlažný s neobytným podkrovím. Obvodové konštrukcie a deliace priečky sú zrealizované z tehlového muriva z interiérovej strany omietnutého vápennými omietkami a z exteriérovej strany je povrchová úprava so striekaným brizolitom. Stropná konštrukcia je z prefabrikovaných betónových tvaroviek a železobetónových nosníkov zaliatych betónom a vystužených oceľovou sieťovinou. Konštrukcia krovu je drevená s valbovou strechou. Ako strešná krytina je použitá keramická krytina na latovaní. Okná sú drevené s externými žalúziami.
Dom je napojený priamo na siete - verejný rozvod plynu, NN prípojku, vodovodnú prípojku. Kanalizácia je zvedená do žumpy.

DISPOZÍCIA:


1. PP - Na 1. PP sa nachádza miestnosť na skladovanie a kotolňa. V miestnosti kotolne sa nachádza plynový kotol ÚK a kotol na tuhé palivo, ktorý slúži ako alternatívny zdroj ÚK, na stene je zavesený zásobníkový elektrický bojler. Na podlahe sa nachádza cementový poter. Schodisko je celokovové, otvorené, bez podstupníc. Výplne okenných otvorov sú oceľové s jednoduchým zasklením.

1. NP - Na 1. NP sa nachádzajú tri obytné miestnosti, jedáleň prepojená s kuchyňou, vstupná hala, miestnosť WC spojená s kúpeľňou s vaňou, samostatná miestnosť s WC misou, vstup do I. PP, komora. Na podlahe všetkých miestností sa nachádza PVC krytina, v kúpeľni je keramická dlažba. V priestore kúpeľne sa nachádza WC misa a umývadlo, vaňa. Steny WC a
kúpeľne sú obložené po strop s keramickým obkladom.

Obec Čiližská Radvaň poskytuje základnú občiansku vybavenosť - pošta, potraviny, ZŠ a MŠ s VJM, stomatologická ambulancia, reštaurácia, čerpacia stanica. Kompletnú občiansku vybavenosť poskytuje 7 km vzdialený Veľký Meder alebo 21 km vzdialené okresné mesto Dunajská Streda. Vynikajúca poloha obce je ideálna na relax a vodné športy vzhľadom na svoju polohu k neďalekému Dunaju.

"Priestranný slnečný pozemok vhodný na relax"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60597 michaljediny[at]haloreality.sk 55000
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia