Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, štvorizbový byt Bystrá, apartmán - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA

274 000 €
25 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový luxusný apartmán z rozlohou 90 m² v trojpodlažnom apartmánovom dome v Bystrej. Nachádza sa v nádhernom prostredí slovenských hôr v národnom parku Nízke Tatry, na južnej strane Chopku. Dispozične pozostáva zo vstupu, zádveria, zariadenej kuchyne z účelne vybavenou kuchynskou linkou a zabudovanými spotrebičmi, ktorá je spojená z veľkou presvetlenou spoločenskou halou z výhľadovým balkónom a jedálenskou časťou, ktorá má tiež k dispozícií balkón. Sú tam tri spálne, k dispozícií je kúpeľňa z WC a sprchovým kútom, umývadlom a rebrinovým radiátorom o rozlohe 73 m², balkóny tvoria 17 m² . Podlaha je kombináciou keramickej dlažby a laminátovej plávajúcej podlahy, okná sú plastové, elektrické podlahové kúrenie je centrálne pre celý objekt, teplotu je možné nastaviť v každej izbe osobitne. Teplo domova tejto luxusnej nehnuteľnosti dotvára interiérový krb v spoločenskej hale, kúri sa v ňom drevom. K dispozícií je aj lyžiareň a sklad dreva. Apartmány sú na LV vedené ako byty. Prístup ku nehnuteľnosti je od hlavnej cesty Bystrá – Tále – Srdiečko, udržiavanou komunikáciou priamo na súkromné parkovisko, jedno parkovacie miesto je v cene predávanej nehnuteľnosti. Najbližší vlek je vzdialený 1 km na Táloch, 10 minút cesty autom je južná stanica vleku Krupová, napojená na obidve strany Chopku, k dispozícií sú lyžiarske a ski alpinistické trate pre všetky kategórie lyžiarov, bežecké trate, cyklotrasy a turistické chodníky. Priamo na pozemku sa nachádza plocha pre hry detí, skladovanie športových potrieb, altánok, gril, sauna a originálne vonkajšie drevené jacuzzi z výhľadom priamo na hrebeň Nízkych Tatier, ktoré majiteľom apartmánov zabezpečujú príjemný život v prírode na čerstvom vzduchu. Vonkajšie budovy a oddychové priestory sú esteticky zakomponované do tejto malebnej krajiny. Mesačné náklady sú 110 €. V blízkosti je k dispozícií množstvo reštaurácií s ponukou gurmánskej gastronómie a slovenských špecialít i niekoľko kvalitných wellness. Apartmán je celoročne využiteľný, spĺňa podmienky na kvalitný život rodiny a prácu z domu. Táto investičná príležitosť Vás oprávňuje Váš apartmán aj prenajímať, o prevádzku domu sa stará spoľahlivý personál. Región Horehronia na južnej strane Nízkych Tatier má vysoký potenciál, ponúka množstvo športových a kultúrnych aktivít v každom ročnom období. Blízkosť hôr, čerstvý vzduch a množstvo zelene je balzamom na dušu a telo. Je v dosahu hlavnej cesty do Brezna - spojenie smer Banská Bystrica alebo Poprad- Liptov. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať úžasné možnosti oddychu v tomto pokojnom vidieckom prostredí.

"Vynikajúca investícia do kúpy apartmánu - južná strana Chopku v Nízkych Tatrách"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
58947 annanociarova[at]haloreality.sk 249000
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia