POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Predaj, rodinný dom Bratislava Záhorská Bystrica, Plánky - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj krásny a čarovný 4 izbový rodinný dom v tichej bratislavskej lokalite Plánky. Tento rozprávkový domček sa Vám postará o pokojné a prírodné bývanie priamo pod lesom Malých Karpát. Celková rozloha pozemku je 623 m² a okrem domu na Vás čaká aj altánok s vonkajším krbom, zimnou záhradkou a rôzne prístrešky na náradie alebo bicykle a iné. Celková podlahová plocha domčeku je cca 100 m² pričom disponuje 2 nadzemnými podlažiami a 1 ustúpeným podlažím a celkovo 4 izbami, 1 kúpeľňou, 3 toaletami, komorou, kuchyňou, priestrannými chodbami a rôznymi úložnými priestormi.

DISPOZÍCIA:

Ustúpené podlažie pozostáva z rozľahlej obývacej izby s krbom a komorou. Izba je vybavená sedacou súpravou, televízorom, klavírom a úložným priestorom pod schodmi.
1. nadzemné podlažie, teda prízemie Vás privíta priestrannou chodbou, kde sa na pravej strane nachádza kuchyňa, na ľavej sa pokračuje schodiskom na poschodie, na konci v ľavej časti je toaleta a v pravej je prechod do väčšej izby s veľkými francúzskymi oknami a dverami. Táto izba má taktiež vlastnú toaletu.
2. nadzemné podlažie, teda poschodie pozostáva z 2 izieb, kúpeľne s vaňou a práčkou, balkónu a priestrannej chodby, z ktorej vedú schody do podkrovia, ktoré tiež môže byť využívané na rôzne učely. Prvá izba na pravo sa využíva ako spálňa, kde je manželská posteľ a druhá ako detská, kde je posteľ na poschodí.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Dom je vo výbornom udržiavanom stave, postavený z pálenej tehly, s plastovými oknami, kompletne zariadený a pripravený na okamžité bývanie.
Je napojený na všetky inžinierske siete - elektrina, plyn, voda, kanalizácia, internet a vykurovanie je zabezpečene plynovým kotlom, pričom si môžete hodiť polienko aj do krbu, ktorý sa nachádza v suteréne. Dom je na mierne svahovitom pozemku a na liste vlastníctva vedený ako chata.

LOKALITA:

Plánky sú výbornou a krásnou lokalitou na bývanie v bezprostrednej blízkosti prírody a zároveň blízko mesta. V okolí je kompletná občianska vybavenosť ako materské a základné školy, obchody ako Tesco a Lidl, fitnes centrá, reštaurácie a rôzne iné obchody a služby. Zabaviť alebo zašportovať si tiež môžete na multifunkčnom ihrisku, v športovej hale alebo na rôznych detských ihriskách. Taktiež máte len 5 minút autom veľké nákupné centrum Bory Mall, nemocnicu Bory a iné veľkoobchody ako Merkury Market, Kaufland, Hornbach, Decathlon, Mobelix, Mountfield, OBI, Metro a ďalšie. Cestovanie Vám tiež uľahči rýchle napojenie na obchvat alebo diaľnicu D2.

MESAČNÉ NÁKLADY:

cca 200€ na 4 osoby (plyn, elektrika, voda)

VÝHODY:

- kľudná, ticha prírodná lokalita priamo pod lesom a stále rýchlym prístupom do mesta
- jedinečné a originálne prevedenie domu
- je kompletne zariadený a pripravený na okamžité bývanie
- ideálne bývanie pre niekoho, kto chce bývať vo veľkom meste, ale zároveň v blízkosti prírody
- dobrá občianska vybavenosť v okolí s mnohými voľnočasovými aktivitami

"Jedinečný čarovný domček v bezprostrednej blízkosti prírody a mesta zároveň "
tichá lokalita
ihneď voľná
bezproblémové parkovanie
elektrina, plyn, voda, kanalizácia
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
izieb
29 m²
100 m²
100 m²
623 m²
áno
áno
2000
tehlová
pozemok
klasický
2

Peter Maťo

Realitný maklér Bratislava

0917... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0917 708 184 petermato[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Bratislave podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Bratislave, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Bratislave

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Bratislave.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62366
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65623 petermato[at]haloreality.sk 550000
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62366
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia