Zaujímavé bývanie vo výbornej lokalite

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Ružinov, Nivy, Dulovo námestie

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj veľký 3-izbový (pôvodne 2-izbový) byt vo vynikajúcej lokalite Bratislava - Ružinov, Nivy, Dulovo námestie. Úžitková plocha bytu je 86,24 m² vrátane lodžie (4,35 m²). K bytu prislúcha pivničná kobka vo veľkosti 2,2 m². Byt sa nachádza v staršom tehlovom bytovom dome na 4./6 poschodí s výťahom. Bytový dom v roku 2022 prešiel rekonštrukciou - zateplenie fasády, nový výťah, výmena stúpačiek.

DISPOZÍCIA:

Vstupná predsieň, priestranná hala (24,05 m²), ktorá je centrom bytu, priestranná kuchyňa (11,7 m²) s menšou špajzou, dve nepriechodné izby (18,25 m², 15 m²), veľká kúpeľňa so samostatne stojacou vaňou a s priestorom na práčku aj sušičku, samostatné WC. Lodžia prístupná z kuchyne a z jednej izby. Pivničná kobka v suteréne bytového domu. Pred bytom je uzamykateľná chodbička spoločná pre dva byty. Orientácia bytu sever-juh umožňuje dobré vetranie bytu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt je vo výbornom stave. V roku 2019 prešiel kompletnou rekonštrukciou - výmena elektrických rozvodov, nivelizácia podláh, laminátová podlaha, veľká kuchynská linka v tvare L (IKEA) + spotrebiče, bezpečnostné dvere, odhlučnená stena v jednej izbe, izolačné odhlučnenie okien v druhej izbe , nový obklad v kúpeľni + sanita, WC Geberit. V hale sú vstavané šatníkové skrine, v predsieni je zabudovaný botník. Nové bezpečnostné vchodové dvere. Klimatizácia.

LOKALITA:

Výborná lokalita. Kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti nájdete obchody, reštaurácie, školy, škôlky, detské ihriská, MHD, zdravotnícke zariadenia, fitness centrá,neďaleko OC Nivy. Výborná dostupnosť do centra a na všetky smery. Výhľad na námestie a na mesto.
Parkovanie - systém PAAS.

NÁZOR MAKLÉRA:

Zaujímavé bývanie vo výbornej lokalite. Pekný, priestranný, štýlový byt.
Vrelo odporúčam obhliadku.

"Zaujímavé bývanie vo výbornej lokalite"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
zateplená
izieb
86 m²
osobné
4/6
juh-sever
áno
áno
áno
áno
áno
tehlová

Ing. Jana Nejedlíková

Realitný maklér Bratislava

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 490 041 jananejedlikova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Bratislave podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Bratislave, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Bratislave

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Bratislave.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65412 jananejedlikova[at]haloreality.sk 324000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • S pani maklérkou sme boli s manželom nadmieru spokojní, pri riešení prenájmu bytu prebehlo všetko bez problémov, s maximálnou ochotou a ústretovosťou, vždy vyhovela našim časovým aj iným požiadavkám. Môžeme len odporučiť :) M.Č.
  • Uplna spokojnost.
  • Príjemná, flexibilna, láskava, profesionalny pristup ďakujem. Jan Mlynar
  • Profesionalny a zaroven velmi ludsky a prijemny pristup. Velka spokojnost a urcite budeme spolupracovat aj v buducnosti. JB
  • Všetko prebehlo podľa dohody s excelentným prístupom maklérky. Pani Nejedlíková je veľmi milá, príjemná, slušná a ústretová osoba, upozornila na všetky skutočnosti, na naše požiadavky reagovala okamžite, vždy sa dalo na ňu spoľahnúť. S jej prístupom sme boli maximálne spokojní. Prajeme jej zdravie a veľa pracovných úspechov.Eva a Jaroslav
  • Spoľahlivosť, odbornosť, časová dochvilnosť, prehľad v potrebných informáciách, empatia pri jednaní... DH
  • Príjemne vystupovanie precízna práca, ďakujem. Mlynar
  • Spolupracu pri predaji nasho bytu hodnotime na vybornu, rovnako ako aj cely proces komunikacie. Urcite mozme len odporucat. J.R.
  • Velmi profesionalny a zaroven prijemny pristup bol som milo prekvapeny zaujmom o zakaznika zovialnost ustretovost preciznost pocas celej spolu prace do poslednej bodky. Velké dakujem a vela uspechu v tak náročnej práci. S uctou Mlynar.
  • Veľká profesionálnosť p. Janky Nejedlíkovej, môj osobný dojem nadmieru spokojná po osobnej aj profesnej stránke.
  • Pani Nejedlíkovú ako realitnú maklérku som oslovila už druhý krát, nakoľko som s jej prístupom bola nadmieru spokojná. Oceňujem jej profesionalitu, pedantnosť , príjemné vystupovanie a ochotu byť nápomocná obom stranám. Odporúčam využiť jej dlhoročné skúsenosti. Kristína
  • Pani Nejedlíkova svojím profesionálnym prístupom zabezpečila hladký a bezproblémový prevod nehnuteľnosti. Martin Popjak
REALITNÝ MAKLÉR Bratislava
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia