Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Petržalka, Hálova - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj priestranný trojizbový byt s vynikajúcou dispozíciou a výhľadom na Bratislavský hrad v Bratislave, mestská časť Petržalka v obľúbenej a žiadanej lokalite s dostatkom zelene na Hálovej ulici. Celková plocha bytu je 69,34 m² (byt – 67,97 m², pivnica – 1,37 m²), nachádza sa na 7/12 poschodí panelového bytového domu s dvomi výťahmi.

DISPOZÍCIA BYTU:

3 samostatné nepriechodné izby, samostatná kuchyňa zväčšená o lodžiu, priestranná hala, murovaná kúpeľňa spojená s WC, vstupná chodba.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

byt prešiel pred časom rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola čiastočne vymenená elektroinštalácia (kúpeľňa a kuchyňa), vymenené sú plastové okná so žalúziami, podlahy sú laminátové v kombinácii s dlažbou, kuchynská linka je robená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, odsávač pár, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, práčka), sanita v kúpeľni, interiérové dvere sú drevené s drevenými zárubňami, v hale je šatníková skriňa, vstupné dvere sú bezpečnostné. V rámci rekonštrukcie bola kuchyňa zväčšená o lodžiu, táto časť bola zároveň zateplená, vybudovaním priečky je však možné vrátiť lodžiu späť. V byte je osadená klimtizácia v obývačke a v spálni, na radiátoroch sú chytré hlavice, vďaka ktorým je možné nastaviť si kúrenie v izbách, v izbách je chytré osvetlenie SMART HOME a v hale je osadený stropný ventilátor. Byt sa predáva kompletne zariadený.
Bytový dom má vymenené plastové okná na schodisku, zrekonštruované spoločné priestory, špecialny náter fasády, ktorý má termoizolačné vlastnosti, ale predovšetkým je vybudovaná vlastná DOST (domová odovzdávacia stanica tepla), vďaka ktorej sa znižujú náklady na vykurovanie.

LOKALITA:

okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – školy, škôlky, supermarkety, pošta, reštaurácie, detské ihriská. Bytový dom je postavený hneď vedľa Chorvátskeho ramena s vybudovanou cyklotrasou, naokolo je dostatok zelene, neďaleko je jazero Veľký Draždiak, lesík a samozrejme aj petržalská hrádza. Pri dome je dostatok parkovacích miest. Veľkou výhodou je blízkosť vybudovanej električky, ktorej výstavba bude v blízkej budúcnosti pokračovať aj v blízkosti bytového domu

VÝHODY:

- okamžite obývateľný priestranný byt s kompletným zariadením – stačí sa len nasťahovať,
- orientácia na dve svetové strany – izba a obývačka sú orientované na západ, druhá izba a kuchyňa na sever s výhľadom na Bratislavský hrad,
- skvelá dispozícia bytu,
- vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou,
- vlastná DOST (domová odovzdávacia stanica tepla), ktorá znižuje náklady na vykurovanie.

"Priestranný trojizbový byt so skvelou dispozíciou vo vynikajúcej lokalite"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
56124 katarinaparsova[at]haloreality.sk 195000
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia