Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Nové Mesto, Bratislava III, Tomášikova ul. "KOLOSEO" - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj veľký trojizbový byt v objekte "KOLOSEO" (novostavba 2007) na Tomášikovej ulici s rozlohou 81,88m² + 11,63 m² zasklenená loggia. Je situovaný na 9/10 poschodí s orientáciou na juho-východnú stranu. Dispozícia pozostáva z troch obytných miestností, z toho dve sú samostatné a jedna veľká obývačka. Ďalej pozostáva z príslušenstva, ktorý ma rozumie vstupná chodba so šatníkom, otvorenou plne vybavenou kuchyňou, kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom a veľkej lodžie (s rozlohou 11,63m²) s výhľadom do vnútrobloku. K bytu prislúcha jedno vonkajšie parkovacie státie monitorované kamerovým systémom. Interiér bytu je vybavený v nadštandarde, ako kvalitná drevená podlaha zn. Weitzer Parkett, drevená kuchyňa zn. Hanák so zabudovanými spotrebičmi, 2 vstavané sklenené šatníkové skrine, zasklená lodžia. Celý objekt je strážený SBS-kou a monitorovaný kamerovým systémom. Vo vchode je vrátnik. Byt sa nachádza na dobre dostupnom mieste s výborným spojením do mesta a ostatných metských častí a v pešej dostupnosti areálu Kuchajda a OC Polus. Bytový dom susedí s Klientským centrom. K bytu je možné dokúpenie vonkajšieho parkovacieho státia v cene 12.000€.
For sale 3-bedroom apartment is situated on the 9th floor in project "Koloseo" next to lake Kuchajda. Flat with an area of 81,88m² + 11,63m² loggia, consists of a living room connected with a kitchen and a dining room, 2 bedrooms, a bathroom with a shower and bathub, large sunny loggia and a separate toilet. The loggia is accessible from the living room. The apartment comes with many extras, like wooden floors, wooden customized kitchen with built-in appliances, built-in wardrobe. The apartment comes with one parking place in front of the building. The builing is monitored by CCTV and security service. The location of the apartment near the city center has great transport accessibility by public transport, there are many shops, restaurants and services.+ 12.000 € for outdoor parking space

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4706
recenzií od klientov
62376
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
45216 dusanpozgay[at]haloreality.sk 228900
35000
zazmluvnených klientov
4706
recenzií od klientov
62376
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia