Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Nové Mesto, Vinohrady, Kramáre, Rozvodná ul.

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj úplne nanovo zrekonštruovaný a trojizbový byt v Bratislave, situovaný vo vyhľadávanej tichej časti Nového Mesta na Kramároch. Byt s výmerou cca 70 m² sa nachádza na 4/12 poschodí s dvoma výťahmi, k bytu prislúcha veľký balkón (6 m²) ale aj pivnica (3 m²). Orientácia je na východnú stranu smerom do zeleného parku s detským ihriskom. Spolu s bytom sa predáva spoluvlastnícky podiel na pozemku a kompletné nové zariadenie a vybavenie v celom byte.

STAV BYTU JE VYNIKAJÚCI, nakoľko prešiel novou kompletnou rekonštrukciou - rozvody elektriny, vody a odpadu, výmena plastových okien, vrátane interiérových a bezpečnostných dverí, na podlahe kvalitné laminátové parkety v celom byte okrem sociálneho zariadenia, kde je dlažba a obklady, v kúpeľni je veľký sprchový kút, umývadlo, WC s umývadlom je samostatné. Rekonštrukciu a zariadenie bytu navrhovala skvelá dizajnérka.

NOVÉ ZARIADENIE A

VYBAVENIE BYTU:

v kuchynskej časti v rámci obývacej izby je veľkorysá kuchynská linka na mieru vybavená s kompletnými spotrebičmi - vstavaná rúra a mikrovlnka, vstavaná chladnička s mrazničkou, varná doska, umývačka riadu, je tu aj pracovná plocha so skrinkami tzv. ostrovček s barovými stoličkami s možnosťou využitia ako jedálenský stôl. V obývačke rohová sedačka, televízor so skrinkou. V spálni je veľká dvojlôžková postel (úložný priestor, bude riešený skriňou hneď pri vstupe do spálni, ale je možnosť pre nového vlastníka urobiť si komplexné riešenie za posteľou, viď vizualizácia). Menšia izba ako pracovňa so stolom a stoličkou, možnosť využiť ako detskú izbu. Vo vstupnej predsieni je možnosť umiestniť vstavanú skriňu. Výhodou je sklad vrámci bytu, hneď vedľa predsiene (je tu prípojka na práčku a priestor sa dá využiť ako šatník). Všade sadrokartónové stropy s LED svetlami, záclony so závesmi.

SKVELÁ DISPOZÍCIA BYTU s pocitom väčšej plochy (viď 3D pôdorys v galérii):
Vstupná chodba s technickou miestnosťou v ktorej je prípojka na práčku, väčšia hala, kúpeľňa so sprchovým kútom a umývadlom, samostatné WC s malým umývadlom, 3 neprechodné obytné miestnosti z toho jedna veľká obývacia izba s kuchynskou časťou, veľkým balkónom (6 m²) a 2 spálne.

BYTOVÝ DOM je po kompletnej rekonštrukcii (zateplenie obvodového plášťa, strechy a balkónov, kompletne zrekonštruované boli aj vstupné brány, schodištia, výťahy a všetky hlavné rozvody.

TICHÁ LOKALITA s dobrou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou (potraviny, Fakultná nemocnica s poliklinikou, banky, MHD a pod.). Parkovanie ale aj možnosti pre rôznorodé športové aktivity a prechádzky v okolí bytového domu. Je tu aj detské ihrisko. Vďaka aj týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality.

HODNOTENIE MAKLÉRA: Odporúčam túto nehnuteľnosť. Má skvelú dispozíciu, priestranný balkón a sklad v chodbe, hala, veľký obývací priestor s kuchyňou a 2 samostatné spálne. Pocitovo byt pôsobí väčšou plochou. Veľmi tichá lokalita v blízkosti prírody s dobrou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou. Neváhajte ma kontaktovať rád Vám tento byt ukážem.

"Skvelá dispozícia s pocitom väčšej plochy bytu..."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
54289 dusanpozgay[at]haloreality.sk 248000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia