Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Karlova Ves, iba na skok do Líščieho údolia - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

189 500 €
35 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 3-izbový BYT so skvelou dispozíciou v Bratislave na Karloveskej Ulici. Vypracovanie znaleckého posudku renovovaným znalcom je z 24.04. 2023 a je k dispozícii záujemcovi, ktorý bude čerpať úver na byt.

Byt s výmerou 64,34m² + lodžiu o výmere 10,6m² v zateplenom bytovom dome na 2.poschodí ( 3. nadzemnom podlaží). Byt je kúpou okamžite voľný a pripravený niekomu splniť sen o modernom bývaní, ktoré si má možnosť bez kompromisov pretvoriť podľa vlastných predstáv. Tesná blízkosť centra Bratislavy, napojenie na diaľnicu smer Brno či obchvat, nadštandardná občianska vybavenosť ( úrady, kaviarne, reštaurácie, škôlky, školy, autobusové, električkové zastávky) a prítomnosť magického lesoparku Líščie údolie patria k absolútnym klenotom tohto bytu.

Na prostredí JEDNODUCHO záleží:

A/ Najlepšia lokalita je tá, v ktorej nájdeš všetko, čo potrebuješ na každý deň.
Ste kaviarenský typ, ktorý si rád zájde s priateľmi či rodinou do dobrej reštaurácie, na pivo či len tak na dobrú kávu? Tu? Hoci aj v papučiach.
B/ Potrebujete priame spoje električky či autobusy do iných častí hlavného mesta? Cca 70 sekúnd od vchodových dverí.
C/Radi by ste v piatok poobede vypadli na víkend niekam do našich krásnych hôr či skočili k západným susedom na dobré „vepřo knedlo“ či koncert? Bez toho, aby ste sa museli rozčuľovať v piatkovej kolónach, ste z tohto miesta do pár minút bezpečne na diaľnici.
D/ Chcete si iba doplniť zásoby či kúpiť niečo v lekárni? Do 2 minút ste pešo späť.
E/ Vaše deti chcete mať pod dohľadom bez toho, aby ste sa museli báť či sa im niečo nestane na ceste do školy? Škôlky, detské centrá aj základná škola sú do 5 minút chôdzou od Vášho nového bytu.
F/ Milujete šport, radi bicyklujete, relaxujete pri behu či na korčuliach? Alebo len tak radi relaxujete v lesnom prostredí či na prechádzke v Botanickej záhrade, ZOO či na obľúbenom kúpalisku Rosnička s deťmi? Všetko máte doslova na dosah do niekoľkých minút od Vášho nového bývania.

Čo o BYTE potrebujete vedieť:

Výmera: 64,34 m²
Poschodie: 2/3
Parkovanie: ÁNO parkovisko prislúcha k bytovému domu pred vchodom
Mesačné náklady: 180eur/ 2 osoby ( zahrňuje: správu, fond opráv, nájom, studená-teplá voda, plyn, elektrina)
Orientácia bytu: kuchyňa/obývacia časť: ZÁPAD, spálňa a detská izba: VÝCHOD
Kúrenie: mestské, regulovateľné v každej miestnosti( radiátory)
Plyn: ÁNO
Internet: UPC
Pivnica ÁNO
Komora-Súkromný úložný priestor pred bytovými dverami ÁNO
Špajza pri kuchyni- ÁNO
Správca: BYTkomfort a.s.
Energetická trieda: B(celková) A0(primárna)
Zastávka električky: Nám. Sv. Františka
Bytový dom je zateplený a prešiel komplexnou opravou vrátane strechy, stúpačiek, medziposchodí

Samotný byt je v pôvodnom stave s murovaným bytovým jadrom( nie umakart) aj elektroinštaláciou. Netreba však zabúdať, že vzhľad v tomto prípade nehrá hlavnú rolu. Za viac ako priaznivú cenu v kontexte cien hlavného mesta, si nový majiteľ bude mať možnosť pretaviť svoje predstavy o bývaní do reality a užívať si dary tejto výnimočnej lokality. ( šikovný dizajnéri Vám za 150-200 eur urobia profesionálny návrh interiéru cez freelance portál jaspravim)

Pôdorys a

DISPOZÍCIA:

Tento sympatický byt na Karloveskej Ulici v Bratislave už na prvý pohľad ponúka možnosti upustiť uzdu Vašej fantázii v kontexte jeho modernizácie a to aj vďaka jeho skvelej pôvodnej dispozícii.

Minimálne množstvo zásahov novému majiteľovi zaručí maximalizáciu využitia priestoru bytu bez zbytočnosti mŕtvych častí akými sú nevyužiteľné chodby, tak často videné v pôvodných panelových domoch, tzv. požieračov podlahovej plochy.

Vďaka zamurovaniu druhých dverí, ktoré vedú z kuchyne do kúpeľne, okamžite získate zväčšený kuchynský pracovný priestor a súbežne môžete tak získaný priestor využiť aj v kúpeľni ( win-win).

Kúpeľňovú časť môžete moderne prepojiť s toaletou a vďaka získanému priestoru chýbajúcej priečky si môžete užívať oboje - relax vo vani alebo keď sa ponáhľate , si jednoducho len dáte rýchlu osviežujúcu sprchu.

Skvelým riešením je aj poloha intímnych priestorov bytu- spální, ktoré sú orientované do tichého vnútrobloku na V- strane, čo Vám zaručí dokonalý relax a pohodu po náročnom dni v práci.

Naopak, aktívnu zónu bytu predstavuje slnečná obývačka a svetlá kuchyňa+špajza na Z- strane. Nie často videnou možnosťou je vstup na lodžiu veľkých rozmerov z oboch spomínaných miestností. Jej rozmery a dĺžka Vám ponúkajú možnosť vytvorenia Zimnej záhrady so vstupom z obývacej časti, kde si môžete pestovať bylinky, úžitkové rastliny či kvety. Zasklenie tejto časti lodžie nielenže vytvorí ďalší priestor využiteľný aj v chladnejších zimných mesiacoch, ale ako BONUS, naviac zamedzí šíreniu zvukov z tej strany ulice, kde sa nachádza električková trať.

Za príjemné prekvapenie bytu považujem praktickú ŠPAJZU so vstupom z kuchyne, ŠATNÍK s vlastným vstupom z chodbovej časti bytu a uzamykateľnú KOMORU pred vchodom do bytového priestoru, ktorá môže napríklad slúžiť ako úložisko pre čistiace prostriedky a pomôcky.


Užitočné TIPY a návrhy pre Vás:

• Priestor samotného bytu poskytuje skvelú možnosť zbaviť sa zašlých "mŕtvych" nevyužiteľných častí chodby, ktorá je práve súčasťou mnohých starších bytov

• Potenciál spojenia kúpeľňového priestoru a vytvorenia tak prémiovej časti s vaňou a sprchovým kútom súčasne, kde sa viete po náročnom dni v práci dokonale zrelaxovať a hodiť všetky problémy za hlavu

• Rozšírenie kuchynskej linky a získať tak kuchyňu snov (do ktorej môžete zabudovať súčasne práčku aj umývačku riadu) , v ktorej sa nebudete tiesniť ani ako štvorčlenná rodina

• Byt odporúčame pre mladé páry, ktoré by sa radi spoločne vytvorili vlastné hniezdočko podľa vlastných estetických predstáv a preferencií

• Pre single ľudí, ktorí by radi skĺbili pokoj s možnosťami , ktoré daná lokalita poskytuje (aj) pre športovo aktívnych ľudí

• Pre mladé rodiny s deťmi, ktorí tu nájdu pokoj, komfort a naplnia všetky potreby svojich detí i seba

• Pre single rodičov ako nový štart po náročnej životnej situácii

• Pre investorov, ktorí by radi zhodnotili svoje peniaze v časoch prudkej inflácie a znehodnotenia peňazí

Byt Vám osobne predstavím a môžeme sa porozprávať o Vašich predstavách o budúcom bývaní.
Budem sa na Vás tešiť na obhliadke.

"Bývajte vo víre darov hlavného mesta a doprajte si život len na skok do lesa"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4673
recenzií od klientov
62205
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60946 dianadecsiova[at]haloreality.sk 154500
35000
zazmluvnených klientov
4673
recenzií od klientov
62205
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia