Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, jednoizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves, Podhorské, Pavla Horova

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj priestranný, praktický 1-izbový byt s veľkou lodžiou a krásnym výhľadom v Bratislave, Devínska Nová Ves, ulica Pavla Horova. Byt sa nachádza na 5. poschodí z 12 v bytovom dome s dvoma výťahmi. Bytový dom je čiastočne zrekonštruovaný, zateplený, má nové vstupné priestory, novú dlažbu/ PVC na poschodiach. Podlahová plocha bytu je 38,5 m² vrátane pivničnej kobky + lodžia cca 4,5 m². Pred bytom je uzamykateľná chodbička pre 5 bytov.
--------

DISPOZÍCIA:

- menšia predsieň so vstavanou skriňou
- kúpeľňa s vaňou spojená s WC, ktoré je oddelené priečkou
- veľká izba so vstupom na lodžiu priechodná do kuchyne
- samostatná kuchyňa
- veľká presklená lodžia
- pivničná kobka
- orientácia bytu je na západ, byt je slnečný a teplý a poskytuje krásny výhľad
--------
STAV:
V byte boli asi pred 5 rokmi vymenené plastové okná a má nové bezpečnostné dvere zn. Sherlock. Byt má starú murovanú kúpeľňu s WC, v predsieni je staršia dlažba a staršia vstavaná skriňa roll-dor, v byte je zánovná kuchynská linka, v izbe je laminátová podlaha a novšie hlboké skrine roll-dor (4 m). Stav bytu je vhodný skôr na celkovú rekonštrukciu.
--------

LOKALITA:

Nepoznáte Devínsku? Kompletne všetko máte blízko, v pešej dostupnosti, je tu vynikajúca občianska vybavenosť. Devínska je tiež akýmsi kompromisom medzi dedinou a mestom, keďže sídlisko nie je príliš veľké a priamo susedí so štvrťami s rodinnými domami. Obrovským bonusom je tiež veľa zelene na sídlisku a les vzdialený asi 4 min. pešo. Blízke okolie DNV je nádherné a jedinečné - Národná prírodná rezervácia Devínska Kobyla so vzácnymi druhmi rastlín i živočíchov a s turistickými chodníkmi, Sandberg, rieka Morava, cyklotrasy, cyklomost do Rakúska, miestny rybník - poskytujú veľa možností na turistiku, prechádzky, rybolov, cyklistiku, rodinné výlety.
Do centra mesta sa MHD dostanete za 25-30 min., vo Volkswagene ste za 10 min.
--------
CELKOVÉ HODNOTENIE:
Dobrý, priestranný byt vo výbornej lokalite mimo hlavnej cesty, s krásnym výhľadom, s výbornou dispozíciou. Po rekonštrukcii sa Vám tu bude určite dobre bývať, prípadne sa byt bude dobre prenajímať. Výhodou je tiež veľká lodžia. Odporúčam a srdečne pozývam na obhliadku.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
46362 jananejedlikova[at]haloreality.sk 85000
35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia