Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, penzión Bobrovec, Liptovský Mikuláš

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ako jedinečnú investičnú príležitosť ponúkame na predaj Penzión*** JURIKA – nachádzajúci sa v srdci Liptova v prekrásnom prostredí podhorskej liptovskej dedinky Bobrovec. Atraktivitu investície zvyšuje fakt, že znalecký odhad ceny nehnuteľnosti značne prevyšuje jej trhovú cenu. Penzión je zabehnutý a známy, čo vytvára veľmi dobré predpoklady na návratnosť investície za menej ako 10 rokov. Jedná sa o zabehnutý a zrekonštruovaný penzión s kapacitou 50 lôžok (15 izieb a apartmánov), ktorý Vás zaujme nie len svojím zaujímavým vzhľadom, ale i príjemnou rodinnou atmosférou. Ponúka ubytovanie v dvoj a trojlôžkových izbách s kompletným sociálnym zariadením (WC, sprcha alebo vaňa), TV, CD rádiomagnetofón, DVD prehrávač a väčšina izieb má balkón. Zároveň ponúka i ubytovanie na 3 lôžkovom apartmáne a veľkom 3 izbovom rodinnom apartmáne s kuchynkou. V priestoroch penziónu sa nachádza aj reštaurácia. Z ostatných doplnkových služieb je pre klientov k dispozícii biliard, stolný futbal, požičovňa bicyklov, free wifi. Hostia môžu v letných mesiacoch využívať i vonkajší bazén, ktorý sa nachádza v záhrade penziónu. Aquapark Tatralandia je vzdialená iba 3 km a lyžiarske stredisko Jasná 15 km. Prevádzkové náklady sa pohybujú okolo 2400 Eur/mesiac a 2700 Eur/rok za kúrenie drevom a drevenými briketami.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62335
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
38586 marianhlavna[at]haloreality.sk 430000
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62335
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia