Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Alekšince - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj modernú novostavbu 5 - izbového rodinného domu typu bungalov so záhradným domčekom v tichej časti obci Alekšince vzdialenej 15 km od krajského mesta Nitra.

Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2015 a nachádza sa na slnečnom, priestrannom pozemku o výmere 670 m². Pozemok je oplotený s automatickou bránou, vo dvore parkovanie pre 2 autá.
Projekt domu spĺňa nízko energetické štandardy súčasnej doby a je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky aj náročnejších klientov, disponuje úžitkovou plochou 115 m².

Rodinný dom disponuje: vstupnou chodbou o výmere 5 m², 4 samostatnými izbami /rodičovská spálňa s vlastnou kúpeľňou a šatníkom o výmere 24 m², 2 detské izby 12,94 m² a 12,71m², pracovňa prípadne detská izba resp. hosťovská o výmere 10,46 m²/, samostatná kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlom a WC/, kuchyňa s jedálenským kútom prepojená s obývacou izbou o výmere 44 m² s výstupom na zastrešenú terasu.
V obývacej časti domu je predpríprava na krb /komín Schiedel/a v strope je predpríprava na náladové osvetlenie.

Rodinný dom je postavený z muriva Ytong 30 cm, zateplenie 15 cm polystyrén, zateplené podlahy a stropy, zateplený krov, plastové okná 6-komorové, 3-sklá vo farbe antracit zvonku, biele zvnútra, krytina falcovaný plech ruukki, pozinkované ríny vo farebnom prevedení.
Vykurovanie je v celom dome podlahové, zabezpečované plynovým kotlom zn. Vaillant, ohrev TÚV zabezpečuje 60 l zásobník zn. Vaillant.
Priemerné náklady na 5 člennú rodinu sú cca 120e.
Rodinný dom a aj záhradný domček disponuje alarmom, klimatizácia Daikin výkon 5,3 kW /so senzorom proti ofuknutiu/ v dennej časti, hliníkové vonkajšie žalúzie na diaľkové ovládanie.

Na celom pozemku je závlahový systém. Na odkladanie náradia poslúži záhradný domček, ktorý je postavený ako drevostavba, zateplenie, fasáda.
V okolí rodinného domu je k dispozícii súkromné detské ihrisko.

IS: elektrina, plyn, obecný vodovod, žumpa.

Obec Alekšince disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou: materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, lekáreň, obchody, reštaurácia.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62011
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
56065 andreajassova[at]haloreality.sk 249900
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62011
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia