Byt s dvoma balkónmi kúsok od centra s výhľadom na zeleň.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Zvolen, Zelezničná kolónia - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
118 500 €
128 500 €
10 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame na predaj slnečný trojizbový byt s dvoma balkónmi a garážou na ulici Jesenského v širšom centre mesta Zvolen. Jedná sa o zvolenský typ bytu o rozlohe 67 m² ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí zatepleného bytového domu s výťahom.

Byt prešiel dávnejšie čiastočnou rekonštrukciu, boli vymenené stierky, podlahy, plastové okná. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv.
Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, tri izby z ktorých je východ na balkóny. Na chodbe je k dispozícii špajza. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je otočený na juhozápad.

Nízke mesačné náklady 100Eur.

Byt má niekoľko bonusov:
V kuchyni sa nachádza menší priestor /špajza/.
Z dvoch izieb je výstup na balkóny.
Vedľa domu je garáž ktorú je možné prikúpiť.

Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene.

Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom.

Sídlisko má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra asi 15 min a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy. Pár metrov od domu sa nachádza vlaková stanica.

K bytu samozrejme prislúcha pivnica.

Ak sa Vám ponuka páči neváhajte ma kontaktovať.
HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda
HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda
NENECHÁVAJTE HYPOTÉKU NA ZNÁMEHO
Môžete prísť o tisíce eur. Preverenie najlepšej hypotéky a zadarmo tu
Ponúkame na Ponúkame na predaj priestranný 1-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite časť Fončorda na Šalgotariánskej ulici v Banskej Bystrici.

Samotný byt sa nachádza na 4. poschodí a je v úplnom pôvodnom stave. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv.
Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, izba. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je južný.

Bytový dom prešiel úplnou rekonštrukciou vrátane výťahu.
Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene.

Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom.

Sídlisko Fončorda má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy.

Skvelá lokalita zaručuje bývanie s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Kyjevské námestie je doslova naskok. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum, poliklinika, škola, škôlka na skok sú potraviny a pošta.

Ak sa Vám ponuka páči neváhajte ma kontaktovať.

BEZPLATNÝ SERVIS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania.

Výhody:
1. Vypracovanie ponúk zo všetkých bánk.
2. Navrhnutie najvhodnejšieho spôsobu financovania.
3. Kompletné vybavenie financovania vo vybranej banke, ktoré zahŕňa administratívu, zabezpečenie podkladov pre znalca a tiež komunikáciu so znalcom.
4. Po schválení financií zabezpečujeme klientom poistenie nehnuteľností (spolupracujeme so všetkými poisťovňami) a následnú administratívu pre banku.
5. Pre Vás zabezpečujeme zavkladovanie záložných zmlúv na príslušnom katastri.
6. Finančný špecialista sa dlhodobo venuje svojim klientom a v prípade potreby Vám zabezpečí servis

"Byt s dvoma balkónmi kúsok od centra s výhľadom na zeleň."
vyhľadávaná lokalita
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
izieb
trieda
76 m²
osobné
4/8
juho-západ
áno
áno
áno
áno
áno
panelová

Martina Klibániová

Realitný maklér Banská Bystrica

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 309 380 martinaklibaniova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Zvolene podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Zvolene, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Zvolene

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Zvolene.

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
60611 martinaklibaniova[at]haloreality.sk 118500
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojnosť s pani Klibániovou od prvej obhliadky bytu až po podpis zmluvy a predaj. Môžem odporučiť. P.
  • S pani Klibániovou som bol spokojný, od začiatku vo všetkom vychádzala v ústrety, aj na neskoršie otázky odpovedala hneď, ako to šlo, emailom alebo telefonicky. Nakoľko nemám auto a cestoval som kvôli nehnuteľnosti zďaleka verejnými spojmi, vždy sa mi prispôsobila. Pavol
  • Spokojnosť s pani Klibániovou,ústretový a profesionálny prístup. Môžem len odporúčať. Spokojný klient D.G.
  • Tak túto dámu si vážte a uctievajte! Milá, erudovaná, komunikatívna... Nevieme si predstaviť lepšiu realitnú maklérku... Mária s manželom
  • Výborný profesionálny a ústretový prístup. Spoluprácu odporúčam. Chripková
  • S pani Klibaniovou Martinkou som bola velmi spokojna. Rychlost s akou vsetko zabezpecovala, organizovala, vzdy na telefone ochotna pomoct, oznamit vysledok obhliadok, komunikativna a prijemna. Predavala som s jej pomocou garaz a vsetko dopadlo k uplnej spokojnosti. Vrelo odporucam a dakujem. Zurkova Alena
  • Pani Martina Klibániová je veľmi šikovná maklérka, koná profesionálne, perfektne. Z mojej strany maximálna spokojnosť. Ján Podkonický
  • Pri dotazoch od nás okamžité riešenie zo strany pani maklérky, milý prístup, ochota pomôcť, z našej strany spokojnosť. Danica F.

  • Pri predaji našej nehnuteľnosti sme boli so službami pani Klibániovej veľmi spokojní, s jej prístupom, profesionalitou a promptným riešením všetkých otázok súvisiacich s predajom. Určite jej služby ponúkneme aj našim kamarátom, ak bude treba.Antonia
  • Úplná spokojnosť, profesionalita, ochota... A. K.
  • Výborná spolupráca. DAKUJEM, M.Š.
  • Profesionálny prístup pri predaji bytu, odporúčam. JF
REALITNÝ MAKLÉR Zvolen
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia