Slnečný byt s lodžiou na Západe s krásnym výhľadom

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Zvolen, s lodžiou - ZNÍŽENÁ CENA - IBA U NÁS

Znížená cena TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
CENA NA ZAVOLANIE

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný byt trojizbový byt v osobnom vlastníctve v zateplenom bytovom dome na sídlisku Západ vo Zvolene.

DISPOZÍCIA:

Trojizbový byt o rozlohe 70 m² pozostáva z troch nepriechodných izieb: priestrannej obývačky, detskej izby, spálne s lodžiou, kuchyne, chodby, kúpeľne, oddeleného WC, k bytu prislúcha aj pivnica.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

V rámci kvalitnej nadštandardnej rekonštrukcie bytu boli urobené nové stierky, nové rozvody elektrickej energie, nové rozvody vody, nové plávajúce podlahy v izbách, v kuchyni, chodbe, kúpeľni a WC dlažba, znížené stropy s bodovým osvetlením, nové zárubne, bezpečnostné dvere. Bytový dom bol zateplený a má nový moderný výťah.

LOKALITA:

Do centra mesta 15 minút pešo, v blízkosti školy, škôlky, detské ihriská obchody, lekár, reštaurácie, rýchle pripojenie na R1.

VÝHODY:

- priestranný slnečný byt s lodžiou orientovaný východ - západ s krásny výhľadom,
- okamžite voľný po úhrade kúpnej ceny,
- skvelá občianska vybavenosť,
- rýchle pripojenie na R1

"Slnečný byt s lodžiou na Západe s krásnym výhľadom"
vyhľadávaná lokalita
ihneď voľná
zateplená
izieb
trieda
69 m²
osobné
8/8
západ-východ
áno
áno
áno
áno
panelová

Darina Sedliaková

Realitný maklér Zvolen, Žiar nad Hronom, Detva

0910... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0910 989 687 darinasedliakova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Zvolene podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Zvolene, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Zvolene

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Zvolene.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
61042 darinasedliakova[at]haloreality.sk 172000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Veľmi pekne ďakujeme pani Sedliakovej za sprostredkovanie a vybavenie všetkých potrebných vecí. Veľmi milá, ochotná a profesionálna vo svojej profesii. Odporúčame, M.P.
  • Ďakujeme za sprostredkovanie predaja nášho bytu. Veľmi oceňujeme profesionálny, ale pritom ľudský prístup pani Sedliakovej. Vážime si jej zodpovednosť a stopercentnú spoľahlivosť. Veľká vďaka.Ivana Ivanová
  • Dobrý deň, s p. Sedliakovou som bola veľmi spokojná pri sprostredkovaní kúpy bytu, bola milá , ochotná, snažila sa zariadiť všetko k spokojnosti klienta. M. Gurová
  • Vynikajúci prístup od začiatku až po koniec. Riešenie problémov počas vybavovania hypotéky a veľmi dobrá súčinnosť. Môžem len odporučiť
    Peter

  • Super, maximálna spokojnosť. Karol Kozák
  • Dobrý deň, ďakujem Ing. Sedliakovej za predaj rodinného domu, milá pani, všetko vybavila a zariadila, veľká spokojnosť. S pozdravom Murínová
  • Spoľahlivosť, profesionalita na 100%. Príjemná spolupráca počas celej doby zrealizovania predaja nehnuteľnosti, ako aj po predaji. Môžem odporučiť, M.T.
  • Boli sme maximálne spokojní s p. Sedliakovou, má profesionálny prístup, všetko rýchlo vybavila, zariadila a zrealizovala kúpu naše vysnívanej chaty. Je to veľmi milá pani a čo sme veľmi ocenili a pomohlo nám, že pri obhliadke nám pomohla s deťmi, čo nám veľmi pomohlo sa venovať nehnuteľnosti. Max. spokojnosť. Veľká vďaka za všetko, Martina L
  • Darinka je neskutočná profesionálka...jej ľudský prístup a veľké srdce ju vystrelili tak vysoko, že jej služby budem odporúčať všetkým, ktorí to budú potrebovať.. Vy máte v nej fakt skvelú maklérku a ja som rada, že som o predaj nášho domčeka požiadala práve ju... Iveta Indrová
  • Som veľmi spokojný s maklérkou. Martin K.
  • So službami pani Sedliakovej som bola veľmi spokojná. Spolupráca bola veľmi príjemná, pani Sedliaková bola celú dobu veľmi aktívna, krásne nafotila nehnuteľnosť a priebežne ma o všetkom informovala. Vrelo odporúčam. MA
  • Zdravim vás, pani bola veľmi milá, príjemná, profesionálna, keď budem niečo kupovať určite sa ozvem, ďakujem Adamov.
REALITNÝ MAKLÉR Zvolen
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia