TICHÁ LOKALITA A DOBRÍ SUSEDIA

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, rodinný dom Zlaté Klasy, Rastice - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom postavený na pozemku s výmerou 784 m² v obci Zlaté Klasy, okres Dunajská Streda.
Zastavaná plocha domu je 130 m², garáže 24 m² a hospodárskej budovy 39 m².
Úžitková plocha domu je 100,5 m², obytná plocha 49 m², pivnica 54,5 m², garáž 18 m² a hospodárska budova 27 m².

Rodinný dom s hospodárskou budovou boli postavené v roku 1974, následne bola postavená garáž v roku 1976.
Prebehla čiastočná rekonštrukcia: tri nové plastové okná v zadnej časti domu, výmena strechy.
Na dvore sa nachádza samostatná garáž, plechová garáž medzi domom a hospodárskou budovou, ktorá sa skladá zo 4 miestností.
Napojený je na mestskú vodu, elektrinu 220/380 V, plyn a mestskú kanalizáciu.

Dom pozostáva zo vstupnej chodby, odkiaľ sa po schodoch dostaneme do priestrannej chodby, kuchyne so špajzou, troch miestností, kúpeľne so sprchou, samostatnej toalety a komory, kde je vstup na povalu.
Ďalej sa pod domom nachádza pivnica, ktorá je rozdelená na tri miestnosti a na záhrade nájdeme taktiež skleník a studňu.

Rodinný dom ponúka možnosť kompletnej rekonštrukcie podľa predstáv nového majiteľa.

3D prehliadku ako aj Video prezentáciu si môžete pozrieť na mojej webovej stránke:
https://www.haloreality.sk/zlate-klasy/predaj-rodinny-dom-zlate-klasy-rastice---exkluzivne-halo-reality/59781

Kúpnu cenu je možné dojednať po prehliadke rodinného domu.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza materská škola aj s VJM, základná škola aj s VJM, základná umelecká škola, súkromná stredná odborná škola, futbalový štadión, kolkársky klub, potraviny, rôzne podniky, fitness centrum aj pre individuálne tréningy a onedlho sa otvára aj Tesco.
Autobusová zastávka sa nachádza 5 minút v pešej dostupnosti s výbornými spojmi do lavného mesta Bratislava, Šamorína, Senca a do okresného mesta Dunajská Streda. Autom do Bratislavy je to 15 minút a do okresného mesta Dunajská Streda 20 minút.

Predajná cena zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO reality spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti.
Maklér odporúča prehliadku.

"TICHÁ LOKALITA A DOBRÍ SUSEDIA"
izieb
193 m²
200 m²
49 m²
784 m²
15x53
áno
áno
1974
tehlová
pozemok
klasický

Mgr. Štefan Szikela

Realitný maklér Dunajská Streda

0917... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0917 255 056 stefanszikela[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Dunajskej Strede podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Dunajskej Strede, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Dunajskej Strede

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Dunajskej Strede.

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62328
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59781 stefanszikela[at]haloreality.sk 140000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojní predávajúci a kupujúci po podpise zmlúv od rodinného domu v okrese Dunajská Streda, na fotke s realitným maklérom Mgr. Štefanom Szikelom.

  • Milý, šikovný, ústretový a ochotný pán . Radosť spolupracovať. Palec hore. JR
  • Spokojní kupujúci a predávajúci pri preberaní rodinného domu v okrese Dunajská Streda, na fotke s realitným maklérom Mgr. Štefanom Szikelom.

  • Z tohto pana srsi profesionalita, odhodlanost, pokora k praci. Hajnalka
  • Chcela by som sa veľmi pekne poďakovať Mgr.Stefanovi Szikelovi, môjmu realitnemu maklerovi za jeho profesionálne služby naozaj na vysokej úrovni,flexibilnost, ústretovosť, milú komunikáciu, dochvíľnosť, permanentné informovanie o jednotlivých krokoch pri predaji nehnuteľnosti, veľmi, veľmi ďakujem,som nadmieru spokojná a môžem iba vrelo odporúčať ďalej, prajem mu veľa úspechov v jeho profesionálnom i súkromnom živote a prajem veľa spokojných klientov.S pozdravom Lívia Nagyová.
  • Spokojní kupujúci pri preberaní kľúčov od svojho nového bytu v okrese Galanta, na fotke s realitným maklérom Mgr. Štefanom Szikelom.

  • So službami makléra som bola nadmierne spokojná. Výborná komunikácia, profesionálny prístup a maximálna ústretovosť pri vybavovaní predaja bytu. Situácia bola komplikovaná kvôli pandémii, ale p. Szikela to zvládol výborne. Maximálna spokojnosť, odporúčam každému. M. V
  • Rada by som poďakovala realitnému maklérovi za mimoriadne milý a profesionálny prístup, som veľmi vďačná za jeho pomoc. Je ústretový, nápomocný, flexibilný a ochotný. Môžem len odporúčať!
  • Pána Szikelu som spoznala len počas našej obchodnej transakcie. Je to veľmi inteligentný vzdelaný človek. Na svojom pracovnom úseku svoju úlohu vykonáva na vysokej profesionálnej úrovni. Veľmi čestne pristupuje ku klientom je presný a spoľahlivý. Každý zamestnávateľ by bol s jeho prácou spokojný. Ing.Helena Patasiová
  • Spokojní klienti pri odovzdávaní trojizbového bytu v Dunajskej Strede, na fotke s realitným maklérom Mgr. Štefanom Szikelom.

  • Odovzdávanie jednoizbového bytu v Dunajskej Strede, na fotke spokojná kupujúca a predávajúca s realitným maklérom Mgr. Štefanom Szikelom.

  • Spokojní prenajímateľ a nájomca trojizbového bytu v okrese Dunajská Streda, na fotke s realitným maklérom Mgr. Štefanom Szikelom.

REALITNÝ MAKLÉR Dunajská Streda
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62328
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia