Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Predaj, rodinný dom Vrbové, Bernolákova ulica - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
243 000 €

Ponúkame na predaj dvojgeneračný rodinný dom v meste Vrbové. Dom vďaka výbornému dispozičnému riešeniu schodiska ponúka možnosť bývania v dvoch bytových jednotkách na prvom a druhom podlaží, kde každý byt má vlastný vchod. Dom je celý podpivničený. Výborná poloha domu aj dispozičné riešenie ponúkajú možnosť využívať dom aj na podnikateľské účely. Súčasťou domu je aj garáž, nad ktorou sa nachádza priestranná terasa.
Dom bol postavený v roku 1975. Celková výmera pozemku je 618 m² a celková obytná plocha domu je 162 m². Dom má pripojenie na všetky inžinierske siete voda, elektrina, plyn, kanalizácia, optický internet a má vlastnú studňu. Celkové mesačné náklady na prevádzku domu sú 180,- €. Dom sa po dohode s majiteľmi predáva čiastočne zariadený.

Dom prešiel v roku 2011 a 2012 veľkou rekonštrukciou :
- plastové okná a dvere
- interiérové dvere a zárubne
- nové kúpeľne a WC na prvom aj druhom podlaží
- zateplenie strechy 150mm polystyrén a fatrafol
- zateplenie domu 150 mm polystyrén a nová fasáda
- chodby a schodisko keramické dlažby
- v garáži nová elektricky ovládaná brána- rozvody kúrenia, radiátory a novy kondenzačný kotol v roku 2020

Dispozičné riešenie :
Prvé poschodie pozostáva z priestrannej obývačky s balkónom, prepojenej s jedálňou aj kuchyňou, hosťovská izba, samostatné WC, kúpeľná so sprchovým kútom, špajza.
Druhé poschodie pozostáva z obývačky, spálňa s balkónom, pracovňa, hosťovská izba, samostatné WC, kúpeľná s vaňou.
Prízemie pozostáva z chodby s prístupom do garáže, piatych miestností a samostatného WC.

Mesto Vrbové ponúka plnú občiansku vybavenosť a má výbornú polohu, do Piešťan sa dostanete za 12 minút a na diaľnicu D1 za 10 minút.

vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
zateplená
bezproblémové parkovanie
elektrina, plyn, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda len studňa
plyn na pozemku
izieb
144 m²
162 m²
162 m²
618 m²
51x12
áno
áno
áno
1975
tehlová
pozemok
dvojgeneračný
2

Zoltán Varga

Realitný maklér Piešťany, Hlohovec

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 467 057 zoltanvarga[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Piešťanoch podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Piešťanoch, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Piešťanoch

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Piešťanoch.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
60577 zoltanvarga[at]haloreality.sk 243000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Som veľmi spokojný s profesionálnym, rýchlym a ľudským prístupom pána Vargu. R.B.
  • Veľká spokojnosť, profesionálny a ústretový prístup.MR
  • So službami pána Vargu sme boli spokojní. Príjemný, ústretový a sympatický človek. Všetko promptne vybavil. Šnajdarová
  • Veľká spokojnosť s pánom Vargom. Ochotný človek, veľmi príjemný prístup pri kúpe nehnuteľnosti. B. K.
  • So službami makléra pána Zoltána Vargu som bola nadmieru spokojná. Osobne oceňujem priamu a vecnú komunikáciu. Jednanie bolo na vysoko profesionálnej úrovni s pravidelnými a jasnými informáciami o aktuálnom stave predaja mojej nehnuteľnosti.Andrea Mikundová
  • Príjemné vystupovanie, profesionálni prístup, stoji si za slovom, dotiahol veci do úplného konca, maximálna spokojnosť. Môžem len ďalej odporučiť. BD
  • Dobrý deň, s predajom nehnuteľnosti som bola nadmieru spokojná, pán Varga ochotne pomohol a poradil. S pozdravom Hincová
  • Boli sme veľmi spokojní s pracou pána Vargu a ďakujeme mu za ústretovosť, trpezlivosť, ľudskosť pri predávaní bytu. Emília Depešova
  • Maximalne profesionalny pristup, rychly predaj a k spokojnosti vsetkych zucastnenych stran. Odporucam dalej znamym. JJ
  • Boli sme veľmi spokojní s p.Vargom, bol ústretový aj trpezlivý. Doporučujeme jeho služby. Gabriela Hrobárová
  • P.Varga reagoval na naše otázky, telefonáty atď. rýchlo, pohotovo. Rád poradil a kúpou nehnuteľnosti nás previedol bez problémov, hoci išlo o komplikovanejšiu situáciu v súvislosti s kolaudáciou prístavby. Ďakujeme za pomoc. Z.K.
  • Maximálna spokojnosť a ústretovosť makléra k zákazníkovi. L.B.
REALITNÝ MAKLÉR Piešťany
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia