Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Vinosady, dvojgaráž, 6 izieb, pozemok 784 m² - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 6. izbový elegantný rodinný dom s dvojgarážou v obci Vinosady, okres Pezinok. Leží na rovinatom slnečnom pozemku s rozlohou 784 m² (22 x 35 m). Zastavaná plocha je 175 m², úžitková cca 350 m². Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2005. Vykurovanie je plynové - kombinácia podlahového kúrenia a radiátory. Ako alternatíva slúži vykurovanie krbom - centrálny výduch je vybudovaný na poschodie. Okná su plastové s vonkajšími žalúziami, vnútorné dvere do všetkých miestností sú masívne drevené s oblôžkovými zárubňami. Podlahy sú v kombinácii dlažba a parkety. Osvetlenie v spoločných priestoroch je na senzor, čím sa ušetrí množstvo elektrickej energie. Ohrev vody zabezpečuje bojler (trojkombinácia), predpríprava na solárne panely a centrálny vysávač. Rodinný dom sa v prípade záujmu predáva zariadený.

Rodinný dom je vzhľadom na jeho veľkosť a dispozíciu vhodný aj pre podnikateľské účely - sídlo firmy, školiace stredisko, jazyková škola...

DISPOZÍCIA:

Prízemie: vstupná chodba, priestranná hala s prechodom do obývacej izby s krbom, samostatná miestnosť, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou, kuchyňa s jedálenskou časťou. Kuchyňa je to tvaru U, súčasťou sú všetky spotrebiče - sporák, umývačka riadu, na mieru vstavaná americká chladnička, mikrovlnka... Súčasťou kuchyne je priestranná oddelená komora. Z jedálne aj obývacej izby je možný výstup na terasu, ktorá je z časti prestrešená.
Poschodie: na poschodie vedie široké schodisko, ktorým sa dostaneme do galérie. Tá prepája všetky miestnosti, ktoré sú nepriechodné - 4x samostatná izba. Najväčšia miestnosť je projektovaná ako posilňovňa, má taktiež walk-in šatník. Okrem izieb je na poschodí hlavná kúpeľňa s vaňou, umývadlami, toaletou a práčkou a tiež úložný priestor.Priestor pod strechou je pochôdzny a slúži pre uskladnenie sezónnych vecí.
Vstup do dvojgaráže je možný od ulice - automatické otváranie brány, ale aj zo zadnej časti domu priamo z terasy. Súčasťou garáže je aj technická miestnosť.

ZÁHRADA:
Oddychová časť s veľkou terasou sa nachádza v zadnej časti pozemku, poskytuje dostatok súkromia a pekné výhľady. Studňa s hĺbkou 17 metrov slúži na zavlažovanie (automatická závlaha). Na pozemku je spevnená plocha s priemerom 5 metrov určená pre bazén. Okolie domu je upravené, časť záhrady je okrasná s udržiavaným trávnikom, časť záhrady je úžitková.

BENEFITY:
Kvalitne a precízne postavená stavba, parkovanie v garáži pre 2 autá, alarm, pokojná lokalita mimo hlučných vplyvov, susedia rešpektujúci súkromie, zóna len 24 rodinných domov, záhrada aj terasa je orientovaná na juhovýchod, čo poskytuje dostatok prirodzeného svetla, výhľad na Malé Karpaty (bezprostredná blízkosť umožňuje venovať sa športovým aktivitám a prechádzkam), Pezinok a Modra sú vzdialené len 3 km, Bratislava a Trnava je do 30 km. Dom je napojený na všetky inžinierske siete.

Ak hľadáte priestrannú, kvalitnú nehnuteľnosť s množstvom dopredu premyslených detailov, srdečne pozývam na obhliadku.

"Dvojgaráž, 6 izieb, 2 kúpeľne, jedáleň, terasa, vhodné aj pre podnikanie"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62325
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
56775 kristinajedina[at]haloreality.sk 549990
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62325
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia