Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Trnovec nad Váhom, v cene domu Fotovoltaika + revolučná novinka: AT vykurovací modul - VO VÝSTAVBE - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj novostavbu 4 izbového, nízkoenergetického rodinného domu (typ A), s úžitkovou plochou 135m² v obci Trnovec nad Váhom, ktorý sa stavia na pozemku s rozlohou 379m². V cene domu získate najmodernešiu strešnú Fotovoltaiku a revolučný, najúspornejší vykurovací AT kotol.

Dvojpodlažný rodinný dom na spodnom podlaží dispozične pozostáva so vstupnej chodby, šatníka, technickej miestnosti, samostatnej kúpelne a toalety, komory, kuchyne prepojenej s obývacou izbou s výstupom do terasy a záhrady. Na vrchné podlažie sa dostanete schodmi, kde nájdete tri samostatné izby, 2 x kúpeľňu s toaletou a 2 x šatník. Pri dome budú vytvorené dve parkovacie miesta, nad ktorými je možné vytvoriť prístrešok alebo po dohode so zhotoviteľom postaviť garáž.

Výstavba bola zahájená na jar 2023, predpokladaný termín dokončenia je stanovený na jeseň 2023 a kolaudácia na december 2023. Dom bude postavený s pálenej tehly (30 cm), ktorá bude s vonkajšej strany zateplená minerálnou vlnou (20 cm). Plastové vstupné dvere, plastové okná s izolačným trosklom a 6-komorovým profilom, podlahové kúrenie s termostatmi s kombináciou krbu, vám zaručia dostatočné teplo aj v najchladnejších mesiacoch v roku.

V cene domu sú zahrnuté: valbová strecha, hydroizolačná fólia, strešná krytina (škridlaplech), izolačný fatrafol na prvom poschodí, odkvapový systém, bleskozvod komplet vedenie zem – strecha, vonkajšia fasáda, vnútorné plastové parapety, príprava na krb s murovaným šamotovým komínom, elektroinštalácia, príprava na externé svietidlá, príprava na vonkajšie rolety alebo žalúzie, príprava na klimatizáciu, solárne zariadenia alebo fotovoltaiku, kompletné vnútorné rozvody vody, kanalizácie, vodoinštalácia, tlakové skúšky, kompletná technologická, technická dokumentácia, kolaudačné rozhodnutie, revízna správa na vodoinštaláciu, tlakové skúšky, revízna správa na bleskozvod, revízna správa na elektroinštaláciu, energetický certifikát A0, terénne úpravy, strešná Fotovoltaika, novinku na trhu vo vykurovaní (AT vykurovací kotol). V ďaka moderným technológiám sú náklady na energie domu cca vo výške cca 50,-€/mes.

Inžinierske siete: voda, elektrika, kanalizácia, tv, optický internet.

Rodinný dom sa predáva v stave holodom, v cene 209.990,-€ v prípade požiadaviek klienta je možnosť interiér domu dokončiť do štandardu, v cene 229.990,-€. Exteriér a dodatočné terénne úpravy budú dohodnuté podla individuálnych požiadaviek nového vlastníka.

Obec Trnovec nad Váhom má dobrú občiansku vybavenosť, supermarket, poštu, školu, škôlku, autobusovú zastávku, reštauráciu, a je vzdialená 5 km od mesta Šaľa, 20 km Nitra, 35 km Nové Zámky.

Pokiaľ hľadáte novostavbu rodinného domu z nízkymi prevádzkovými nákladmi, postaveného v modernom štýle s modernými technolóliami v tichej lokalite, na skok od centra obce, tak ste ju práve našli a neváhajte ma kontaktovať. Prvý dom je už predaný!!!

Benefity:

- moderná novostavba
- moderné stavebné technológie- nízske náklady na energie cca 50,-€/mes
- fotovoltaika a revolučný vykurovací AT kotol
- tichá a dobre dostupná lokalita v blízkosti centra obce
- autobusová a železničná stanica
- dobrá občianska vybavenoť
- blízka dostupnosť do okresných miest Šaľa, Nitra, Nové Zámky

V prípade záujmu Vám vieme sprostredkovať znalecký posudok, najvýhodnejšie podmienky a financovanie prostredníctvom banky.

"Moderná novostavba v centre obce."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62308
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59168 jozefbozenik[at]haloreality.sk 209990
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62308
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia