Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Prenájom, obchodný priestor Trnava, Centrum a okolie, Kapitulská - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na prenájom obchodný priestor s terasou v historickom centre Trnavy na ulici Kapitulská.
Očarujúca pivnica je vhodná pre gastronomické účely – reštaurácia, kaviareň, vináreň, atď...
tiež ho možno využiť na skladové účely spojené s výrobou, či predajom.
Klenbovo-tehlová pivnica má kapacitu pre 150 až 200 osôb. Je tu kvalitné ozvučenie vďaka klenbám. Nádych atmosféry ešte viac umocňuje zrekonštruovaný interiér.

Rozloha 655 m², k dispozícií má tiež dva skladové priestory.

Kapitulská ulica je v centre historickej Trnavy, je frekventovaná a je v blízkosti kostola sv. Mikuláša, polikliniky družba a oproti budove je park. Kapitulská ulica je známa svojimi trhmi či pivnou 13kou či vinnou cestou.

Ženské sociálne zariadenia majú 4 WC a 2 umývadlá.
Mužské sociálne zariadenia majú 2 WC, 4 pisoáre a jedno umývadlo.

Parkovisko je priamo pred domom.

Odporúčame vám do pozornosti ideálny a výnimočný priestor klenbovej pivnice zo 16. storočia v historickom centre Trnavy. Máte jedinečnú možnosť objaviť pod povrchom skryté „mesto pod mestom“. Pivnica sa oprávnene pýši atmosférou starého mesta.

Dispozičné riešenie: priestor na recepciu, chodba, sociálne zariadenie a terasa. Vstup do nebytových priestorov je na náčrte označený ako ( 0).

V náčrte SUTERÉN KLENBOVÁ PIVNICA sú uvedené priestory označené ako miestnosti (- 1,- 2,- 3,- 4,- 5,- 6)., vrátane dvoch pivničiek ( - 5,- 6) a schodiska (- 7) nachádzajúce sa v suteréne majú plochu o celkovej výmere 240 m², ktoré sú od zvyšku budovy oddelené vlastným vchodom.

Sociálne zariadenia sú na prízemí (9,10).

V náčrte PRÍZEMIE sú uvedené priestory označené ako miestnosti (1), nachádzajúce sa na prízemí majú 116 m², ktoré sú od zvyšku budovy oddelené vlastným vchodom, tento priestor sa používa ako prechod.

TERASA (12) sa nachádza na prízemí má 316 m², ktorá je od zvyšku budovy oddelené vlastným vchodom. V náčrte PRÍZEMIE sú uvedené priestory označené ako smer von z budovy (12).

Neopakovateľná atmosféra tehlovej pivnice je práve pre milovníkov tichej elegancie.

Pri podpise zmluvy sa platí jeden mesačný nájom plus jeden depozit vo výške mesačného nájmu. Mesačná zálohová platba za dodávku energií je od 150,- €/ mesiac.

V okolí domu sú reštaurácie, hotely, kostol, poliklinika, centrum mesta 5 minút.
Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. Voľné ihneď.

Hodnotenie makléra: vzhľadom na súkromie, ktoré priestor vytvára je to zaujímavá príležitosť pre podnikateľa, ktorý má možnosť zainvestovať do ďalšieho svojho vlastného podnikania.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
55088 lubormasiar[at]haloreality.sk 1990
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia