Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Trnava, Prednádražie - ZNÍŽENÁ CENA - IBA U NÁS

164 900 €
5 000€ZNÍŽENIE CENY O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj priestranný dvojizbový byt uprostred sídliska Prednádražie, v susedstve
s nákupným centrom CASSALLE. Plocha bytu je 60,2 m² + balkón o rozlohe 4 m² a pivnica s rozlohou 5 m². Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2008, nachádza sa v uzatvorenom oplotenom bytovom komplexe s možnosťou súkromného parkovania. Vstup do areálu je umožnený bránou na diaľkové ovládanie a dvomi bránkami s prístupom z dvoch strán.

Vstupné dvere do bytovky sú zabezpečené elektronickým vrátnikom. Vo vestibule sa nachádzajú dva výťahy, jeden osobný, druhý nákladný. Možnosť vstupu do bytu je aj po schodisku, a v zmysle požiarnej bezpečnosti aj núdzovým vonkajším schodiskom.

Inžinierske siete: elektrická prípojka, vodovodná prípojka, kanalizačná prípojka.

Dispozícia: Vstupná chodba má tvar písmena L, v jej prvej časti je situovaná predsieň s odkladacím priestorom a predsieňovou zostavou. Z predsiene sa vchádza do samostatnej kúpeľne a WC. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo a práčka. Súčasťou WC je aj malé umývadlo. Obkladačky a sanita majú pekný, nadčasový a čistý dizajn, bez známok používania.

Ďalej zo vstupnej chodby vedie vstup do obytnej a spálňovej časti. Spálňa je samostatná, pomerne veľká, svetlá, so vstavanou skriňou a manželskou posteľou.
Obývacia miestnosť je prepojená s kuchyňou, ktorej súčasťou je kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (indukčná varná doska, el. rúra, digestor...) Ide o veľkú, slnečnú miestnosť s dvomi oknami a vstupom na väčší balkón. Na balkóne je uložená exteriérová dlažba, je plne využiteľný na príjemné posedenie s pekným výhľadom na rekreačnú oblasť Kamenný mlyn.

V celom byte je položená jednotná laminátová podlaha, vďaka čomu byt pôsobí priestranne a vzdušne. Interiérové dvere sú nové, v odtieni podlahy, okná a balkónové dvere sú z PVC bielej farby.

V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (zdravotné stredisko, obchody, školy, škôlka, služby, zastávka MHD). V blízkosti je tiež park Janka Kráľa a priľahlé plochy plné zelene, ktoré sú vhodné pre prechádzky alebo venčenie psíkov. Neďaleké rekreačné stredisko Kamenný mlyn zase umožňuje kultúrne, spoločenské a športové vyžitie.

Kúpou bytu je byt okamžite voľný k nasťahovaniu.

Bonus - k cene bytu patrí samostatné parkovacie miesto v bytovom komplexe.

Pridaná hodnota - súčasťou predajnej ceny je aj kuchynská linka so spotrebičmi, sedačka, nábytok, ako aj zariadenie spálne a príslušenstvo.

"Krásny dvojizbový byt so super benefitmi!"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
61854 janaselestiakova[at]haloreality.sk 159900
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia