Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Predaj, dvojizbový byt Spišská Nová Ves - ZNÍŽENÁ CENA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
90 000 €
95 000 €
5 000€ZNÍŽENIE CENY O

Ponúkame Vám na predaj dvojizbový byt s loggiou v Spišskej Novej Vsi. Podlahová plocha bytu je 54 m². Je v osobnom vlastníctve. Nachádza sa na 6/7 poschodí. K bytu prislúcha spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele 222/10000. Mesačné zálohové platby za služby a tvorbu FO za 2 osoby sú 85 €, náklady na elektrinu sú 35 € a plyn 5 €.
------

DISPOZÍCIA:

Vstupná predsieň, samostatná kuchyňa, dve priechodné izby s výstupom na loggiu, kúpeľňa, WC a pivnica. Byt je orientovaný na východ/západ, byt je príjemný, teplý a svetlý.
------
STAV a ZARIADENIE:
Byt je v pôvodnom, ale zachovalom stave. Zrekonštruované sú len plastové okna v celom byte a vymenená kuchynská linka. Byt je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Bytové jadro je pôvodné, umakartové. Bytový dom prešiel rekonštrukciou: vrátane zateplenia bytového domu, nový výťah, stúpačky, poštové schránky, vymenené vchodové plastové dvere a plastové okná na medziposchodí. Energetický certifikát nebol vytvorený.------

LOKALITA:

Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - nákupné centrá, reštaurácie, kaviarne, obchodíky, nechýbajú ani možnosti kultúrneho vyžitia. V blízkosti sa nachádzajú aj školy, škôlky, detské ihriská a množstvo služieb.
------
CELKOVÉ HODNOTENIE:
Byt je vhodný pre mladých ľudí, aj ako investícia.
------
BONUS:
Vážení klienti, rád Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie, vrátane poskytovania BEZPLATNEJ pomoci pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nezávislého finančného sprostredkovateľa.
Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
zateplená
izieb
54 m²
osobné
6/7
západ-východ
áno
áno
áno
áno
panelová

PhDr. František Spišák

Realitný maklér Spišská Nová Ves, Poprad

0950... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0950 498 271 frantisekspisak[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Spišskej Novej Vsi podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Spišskej Novej Vsi, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Spišskej Novej Vsi

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Spišskej Novej Vsi.

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
61370 frantisekspisak[at]haloreality.sk 90000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • S realitným maklérom pánom PhDr. Františkom Spišákom som bol nadmieru spokojný. Od prvého kontaktu, kedy som prejavil záujem o kúpu nehnuteľností, so mnou komunikoval na vysoko profesionálnej úrovni a zároveň priateľsky a prístupne. Oceňujem jeho ochotu odpovedať a podrobne mi vysvetliť všetky moje dotazy spojené s kúpou nehnuteľnosti. Celý priebeh kúpy prebiehal úplne bez problémov a tak ako sme sa vždy dopredu dohodli. Vysoko oceňujem profesionalitu a ochotu a veľmi pekne za všetko ďakujem.Jozef V.
  • Úžasný a ľudský prístup, bezproblémové a profesionálne jednanie, perfektná spolupráca. Pán PhDr. Spišák je veľmi milý, ústretový, ochotný, odvádza skvelú prácu do posledných detailov. Lepšieho sme nemohli stretnúť a určite ho vrelo odporúčame :). Kurpašovci
  • Oceňujeme profesionálny prístup, ústretovosť, promptnosť vo vybavovaní, veľmi seriózny prístup k nám ako ku klientom. Ing. A. Karabášová
  • Profesionálny prístup, na jedničku.
  • S pánom maklérom som veľmi spokojný. Priateľský, zodpovedný a profesionálny prístup zaručuje efektívny predaj.., odporúčam ho každému..
  • Spokojní kupujúci a predávajúci štvorizbového bytu v Poprade, obchod zastrešoval PhDr. František Spišák.

  • Spokojná predávajúca a kupujúca pri preberaní trojizbového bytu v Poprade, obchod zastrešoval PhDr. František Spišák.

  • Veľmi veľká spokojnosť a veľké Ďakujeme p.Spišákovi za jeho prístup,ochotu a za všetko čo pre nás urobil neskutočne dobrý maklér odporúčam Kaňová.
  • S prácou makléra som spokojný. Lukáš Bobula
  • Sme nadmieru spokojný s veľmi príjemným a ústretovým prístupom. Ďakujeme
  • Oceňujem p. PhDr. F. Spišáka a vyjadrujem spokojnosť s odbornosťou, aktívnym a tolerantným prístupom a snahou o zrealizovanie predaja nehnuteľnosti. Ďakujem Ing. A. Karabášová
  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri preberaní trojizbového bytu v Spišskej Novej Vsi, obchod zastrešoval PhDr. František Spišák.

REALITNÝ MAKLÉR Spišská Nová Ves
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia