POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Predaj, trojizbový byt Senec, Gardens - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
153 000 €

Ste rodinný typ alebo máte radi pokoj a kľudné prostredie ?

Exkluzívne ponúkame na predaj trojizbový byt s výmerou 62,90 m² a s balkónom 10,65 m² v okresnom meste SENEC, na ulici Ružová - v časti GARDENS.

DISPOZÍCIA:

Byt je orientovaný JV - JZ a nachádza sa na prvom poschodí z dvoch s výťahom.
Dispozícia bytu: vstupná chodba, dve samostatné izby, kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou a s výstupom na balkón, kúpeľňa s vaňou a toaletou.
Pračka je umiestnená vo vstavanej skrini pri vstupe, kde sa nachádza aj vlastný kotol a bojler.
K bytu prislúcha pivnica.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

V byte boli vymenené podlahy v obývacej miestnosti, na chodbe a v kúpeľni.
Kúrenie aj ohrev vody sú zabezpečené vlastným plynovým kotlom a bojlerom.

BYTOVÝ DOM:

Jedná sa o bytový dom z roku 2013, ktorý je zateplený a disponuje s výťahom. Vstupné dvere do bytového domu sú na čip.

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza v časti Gardens, umiestnený tak, že vytvára kruh s ďalšími ôsmymi bytovými domami. V strede tohto kruhu nájdeme jazierko, ktoré ponúka okrem krásnych chvíľ a prechádzok aj možnosť kúpania alebo rybolovu. O jazierko sa stará komunita susedov, ktorí dbajú na poriadok a čistotu.
Pokoj a rodinná atmosféra sú charakteristické pre túto oblasť, ako napr. máte možnosť využiť dve detské ihriská alebo detskú plaváreň "Baby shark".
Autobusová zastávka sa nachádza 5 minút v pešej dostupnosti.

V samotnom meste nájdeme viaceré materské a základné školy aj s VJM, základné umelecké školy, stredné školy, obchody ako Lidl, Tesco, Kaufland, Billa, reštaurácie, pošta, poliklinika.
Len 5 minút autom sa nachádza autobusová stanica s priamym spojom do hlavného mesta Bratislava a aj do krajského mesta Trnava.
Železničná stanica sa nachádza tiež 5 minút autom s priamym spojom do hlavného mesta Bratislava.
Kúpalisko AQUAPARK SENEC a v neposlednom rade Slnečné jazerá sú stále veľky´m lákadlom pre mnoho ľudí najmä v letnom období.

3D prehliadku ako aj Video prezentáciu si môžete pozrieť na mojej webovej stránke:
https://www.haloreality.sk/senec/predaj-trojizbovy-byt-senec-gardens---novostavba---exkluzivne-halo-reality/63756?vw=1

Predajná cena zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO reality spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti.

"VÝNIMOČNÉ BÝVANIE"
tichá lokalita
zateplená
bezproblémové parkovanie
izieb
62 m²
osobné
1/2
áno
áno
áno
áno
2013
tehlová

Mgr. Štefan Szikela

Realitný maklér Dunajská Streda

0917... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0917 255 056 stefanszikela[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Senci podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Senci, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Senci

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Senci.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62344
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63756 stefanszikela[at]haloreality.sk 153000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojní klienti pri odovzdávaní trojizbového bytu v Dunajskej Strede, na fotke s realitným maklérom Mgr. Štefanom Szikelom.

  • Spokojní prenajímateľ a nájomca trojizbového bytu v okrese Dunajská Streda, na fotke s realitným maklérom Mgr. Štefanom Szikelom.

  • Spokojní kupujúci a predávajúci rodinného domu v Dunajskej Strede, obchod zastrešoval Mgr. Štefan Szikela.

  • Férové jednanie, profesionalita v obore. LP
  • Spokojní predávajúci a kupujúci dvojizbového bytu v Senci, na fotke s realitným maklérom Mgr. Štefanom Szikelom.

  • Spokojní kupujúci pri preberaní kľúčov od svojho nového bytu v okrese Galanta, na fotke s realitným maklérom Mgr. Štefanom Szikelom.

  • Spokojní kupujúci a predávajúci pri preberaní rodinného domu v okrese Dunajská Streda, na fotke s realitným maklérom Mgr. Štefanom Szikelom.

  • Spokojní kupujúci a predávajúca pri odovzdávaní rodinného domu v okrese Nitra, na fotke s realitným maklérom Mgr. Štefanom Szikelom.

  • Chcem dat obrovske dakujem pani Szabovej aj panovi Szikelovy za ochotu za pomoc pri kazdej prilezitosti co som potrebovala, vrelo odporucam predaj aj kupu s Halo reality, s vami bola zivotna udalost pre mna uzasna. Obrovske dakujem, Zuzana Mizigarova
  • Z tohto pana srsi profesionalita, odhodlanost, pokora k praci. Hajnalka
  • Pána Szikelu v plnom rozsahu odporúčam. Jeho služby počas celého obdobia komunikácie a vybavovania kúpi nehnuteľnosti boli vecné a rýchle. Za mňa veľmi profesionálny prístup. Takto si predstavujem služby špičkového realitného makléra. Tomáš Lakatoš
  • So službami makléra som bola nadmierne spokojná. Výborná komunikácia, profesionálny prístup a maximálna ústretovosť pri vybavovaní predaja bytu. Situácia bola komplikovaná kvôli pandémii, ale p. Szikela to zvládol výborne. Maximálna spokojnosť, odporúčam každému. M. V
REALITNÝ MAKLÉR Senec
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62344
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia