Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Ružiná, Novostavba chaty len pár minút od priehrady Ružiná! - NOVOSTAVBA + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj novostavbu chaty v rekreačnej časti obce Ružiná. Chata je postavená s kvalitných materiálov na štandard domu! Má svoju vlastnú studňu s filtrovanou pitnou vodou, krb obložený kameňom a veľkú terasu z ktorej je nádherný panoramatický výhľad na les. Veľmi tiché prostredie je zárukou pre relax a oddych. Na prízemí sa nachádza chodba, WC s bojlerom, kuchyňa s nadštandardnou linkou a vstavanými spotrebičmi a obývacia miestnosť s krbom, odkiaľ dvere vedú na spomínanú terasu. Interiér tvoria prírodné materiály a drevené trámy. Krásne drevené schodisko so zábradlím bolo ručne robené ako aj podlahy na hornom poschodí, vyrobené z borovice. Na hornom poschodí sa nachádzajú dve veľké spálne, každá s vlastným balkónom. Nájdeme tu tiež vstavanú skriňu, kúpeľňu so sprchovým kútom a WC. Celé podkrovie je obložené drevom. Na povalu slúžiacu ako úložný priestor sa je možné dostať sťahovacími schodmi. Chata je postavená ako jedna z mála na vlastnom pozemku o celkovej výmere 641m². Chata je bola kolaudovaná v roku 2015, je veľmi dobre zaizolovaná a má vysoko kvalitnú strechu Bramac. Z hľadiska bezpečnosti je riešená ručne robenými kovanými mrežami a má tiež svoj vlastný bez káblový GSM alarm. Každé okno aj dvere má tiež svoje vnútorné zamykanie. Okná majú sieťky proti hmyzu, žalúzie. Okolo chaty sú položené chodníky zo zámkovej dlažby. Chata sa nachádza vo vyhľadávanej rekreačnej lokalite ktorá ponúka rôzne možnosti trávenia volného času a iba cca 8 minút pešej chôdze priamo od vodnej nádrže Ružiná! Obec Lovinobaňa v ktorej sa nachádza občianska vybavenosť je iba 5 minút cesty autom a okresné mesto Lučenec je vzdialené 17km. Prosíme kontaktovať len pri vážnom záujme, nie ľudí ktorý si do výletu na Ružinú zakomponujú návštevu chaty ! Obhliadky sú robené každú sobotu medzi 10:00-14:00.

Video obhliadku si môžete pozrieť po vložení tohoto odkazu do prehliadača: https://youtu.be/m6kpctR0Ggc

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
50507 jansvinciak[at]haloreality.sk 72200
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia