Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, polyfunkcia/obchodné priestory Revúca, Tomášikova - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj administratívnu budovu v meste Revúca. Táto budova bola pôvodne zariadená ako krčma a pizzéria a prešla rekonštrukciou. V rámci rekonštrukcie boli vymenené plastové okná, kompletne vymenená strecha, dobudované miestnosti. V objekte je zavedené kúrenie na tuhé palivo. Elektrina v objekte bola tiež vynovená v novovybudovaných a zrekonštruovaných častiach.

Zastavaná plocha pozemku je 424m², plocha pozemku je 576m² a úžitková plocha je približne 700m².

Budova sa skladá z niekoľkých častí. Prvou časťou je ústredná chodba, z ktorej sa dostaneme do prednej časti s pultom a bukovým sedením. Ďalšia miestnosť je vybavená stolmi s posedením, toaletou a skladom. V nasledujúcej miestnosti je taktiež posedenie s pultom, odtiaľto je tiež východ na terasu.

V ďalšej časti budovy nájdeme miestnosť, ktorá je kompletne zrekonštruovaná a môže slúžiť na rôzne akcie, svadby alebo iné príležitosti. Schodmi sa dostaneme do podkrovia, ktoré môže byť využité na výstavbu izieb. Výmera podkrovia činí zhruba 135m². Budova je tiež podpivničená.

Schodmi smerom dole sa dostaneme do veľkej miestnosti, ktorá môže byť využitá na rôzne účely. Ďalšou miestnosťou je priestor, ktorý slúžil ako posedenie pre miestnych návštevníkov. Ďalej je miestnosť s pultom a posedením. Z neho sa dostaneme do novovybudovanej kuchyne s novou podlahou a úplne novou pizza pieckou. Z kuchyne schodmi smerom hore sa dostaneme do miestnosti, ktorá môže slúžiť ako sklad a tiež miestnosti pre zamestnancov. Súčasťou tohto priestoru je aj toaleta.

Všetky časti budovy sú schválené hygienou a sú pripravené k užívaniu.

Odporúčam pozrieť videoobhliadku pre lepšiu predstavu.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
61157 zoltankecso[at]haloreality.sk 258990
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia