Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Ratka - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Ratka. Dom je situovaný v kľudnom prostredí na okraji obce. Svojím umiestnením je vhodný pre klientov, ktorí kladú dôraz na súkromie. Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie, zároveň má všetky predpoklady víkendového využitia na rekreačné účely.

Nehnuteľnosť stojí na pozemku s celkovou rozlohou 1927 m², zastavaná plocha domu tvorí 106 m². Na pozemku je umiestnený prístrešok s výmerou 30 m², ktorý je v sezóne možné využiť ako vonkajšie posedenie. V zadnej časti pozemku je situovaná drevená stavba využívaná na skladovanie náradia a palivového dreva.

Dom pozostáva z prízemia, podlažia a podkrovnej časti s mierne šikmou strechou opatrenou plechovou strešnou krytinou. Dispozícia prízemnej časti pozostáva zo vstupnej chodby so schodiskom na podlažie, kuchyne, spojovacej chodby do garáže a technickej miestnosti, komory a ďalšej nevyužívanej miestnosti o výmere 5 m², ktorú je možné prestavať na ďalšiu kúpeľňu. Poschodie tvorí obytnú časť domu, dispozične je rozdelené chodbou na obývaciu izbu so samostatným balkónom, spálňu, detskú izbu a kúpeľňu. Priamo so schodiska je prístup na terasu s výhľadom na pozemok a prístupovú cestu. V obývacej izbe je umiestnená krbová vložka na pevné palivo pre zvýšenie tepelného komfortu, prípadne na doplnenie prijemnej atmosféry v chladných večeroch.

Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien, vchodových dverí, kompletnou inštaláciou rozvodov kúrenia a radiátorov. V priestoroch chodieb, na schodisku a v kuchyni je položená keramická dlažba, v obytných miestnostiach sú laminátové podlahy. Dodávka tepla je zabezpečená kotlom na pevné palivo umiestneným v technickej miestnosti prízemia, ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. Nehnuteľnosť disponuje vlastným zdrojom vody na pozemku. Nehnuteľnosť nie je napojená na kanalizáciu, odpad je riešený použitím septiku. Pozemok je od susedných nehnuteľností čiastočne oplotený. Technický stav nehnuteľnosti umožňuje okamžité využívanie bez nutnosti ďalších investícií. Vnútorné členenie domu má potenciál pre ďalšie rozšírenie obytnej plochy najmä prestavaním podkrovnej časti, prípadne spojením garáže s kuchynskou časťou, kde je možné vytvoriť obytnú miestnosť s francúzskym oknom pre dostatok denného svetla a priamym prístupom na pozemok.

Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite so širokými možnosťami a podmienkami pre aktívny oddych, vychádzky do prírody, prípadne relaxu na termálnom kúpalisku Novolandia v obci Rapovce vzdialenom 10 km.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57011 janbela[at]haloreality.sk 97000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia