Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, päťizbový átriový rodinný dom Rajčany - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

224 990 €
10 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj kompletne zrekonštruovaný 5-izbový átriový rodinný dom v obci Rajčany okres Topoľčany.

Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s rozlohou 556 m² na konci veľmi pokojnej bočnej ulice mimo hlavného ťahu Topoľčany - Partizánske.

DISPOZÍCIA RD
I.PP:
- kotolňa s plynovým kotlom, technické miestnosti
I.NP:
- zádverie, predsieň so schodiskom, moderná kuchyňa prepojená s obývačkou, priestranná spálňa, oddelená toaleta a kúpeľňa, schodisko na II.NP
II.NP:
- 3 samostatné izby (z toho 1 priechodná), miestnosť určená pre budúci šatník, prípade pracovňu, alebo druhú kúpeľňu, samostatná toaleta s umývadlom. V jednej z izieb je výstup na balkón.

TECHNICKÝ STAV
Dom prešiel od roku 2021 až 2022 kompletnou a veľmi kvalitnou rekonštrukciou.
RD je postavený z kvádra, je kompletne zateplený, disponuje dvomi podlažiami (prízemie a I.NP), je kompletne podpivničený, zateplená nová plochá strecha, fasáda - špeciálna dizajnová farba s pridaným leskom, má nové plastové okná s trojsklom a vonkajšími roletami, plastové vstupné dvere, kompletne nové rozvody vody, elektriny, centrálne vykurovanie radiátormi so stupačkami v stenách, znížené sadrokartónové podhľady s bodovým osvetlením v kuchyni a obývačke, nový kondenzačný plynový kotol.

Celá nehnuteľnosť nesie známky kvalitne zrealizovanej komplexnej rekonštrukcie, boli použité kvalitné materiály - od exkluzívnej farby na stenách s efektom lesku, až po na mieru vyrobenú kuchyňu s kvalitnými zabudovanými spotrebičmi a no-frost chladničkou, všetko sa nesie na vlne dobrého vkusu a moderného dizajnu.

IS - obecný vodovod, elektrina, plyn, odpad je riešený septikom. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom a ohrev vody samostatným plynovým kotlom.

Cena za nehnuteľnosť je vrátane zariadenia s malými výnimkami, ktoré budú upresnené počas osobnej prehliadky.

Ak hľadáte kvalitný rodinný dom na pokojnom mieste, ale s dobrou dostupnosťou do okresného mesta, táto nehnuteľnosť je bez váhania TOP voľba.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a je k dispozícii ihneď. V prípade rýchleho a seriózneho záujmu možná dohoda.

Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

BEZPLATNÝ SERVIS PRE KLIENTOV
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania.

1. Vypracovanie ponúk zo všetkých bánk.
2. Navrhnutie najvhodnejšieho spôsobu financovania.
3. Kompletné vybavenie financovania vo vybranej banke, ktoré zahŕňa administratívu, zabezpečenie podkladov pre znalca a tiež komunikáciu so znalcom.
4. Po schválení financií zabezpečujeme klientom poistenie nehnuteľností (spolupracujeme so všetkými poisťovňami) a následnú administratívu pre banku.
5. Finančný špecialista sa dlhodobo venuje svojim klientom a v prípade potreby a záujmu Vám zabezpečí kompletný a rýchly servis.

"... vaša správna voľba pre nový a moderný domov"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62331
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
61053 andreakovarcikova[at]haloreality.sk 214990
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62331
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia