Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Radava, - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj príjemný 5-izbový dvojpodlažný rodinný dom, čiastočne podpivničený v obci Radava.
Dom s obytnou plochou cca 135 m² sa nachádza na priestrannom slnečnom pozemku s výmerou 1985 m² v lokalite neďaleko termálneho kúpaliska Podhájska.

DISPOZÍCIA:

Suterén - technická miestnosť, práčovňa, samostatná toaleta, samostatný murovaný sprchový kút, garáž (momentálne je možné ju využívať ako 1 obytnú miestnosť s kuchynkou), samostatná miestnosť - sklad,
1. NP – predsieň, vačšia kuchyňa, obývacia izba, chodba s výstupom na zastrešenú terasu (cca 15 m²), schodisko na 2. NP a schodisko do obytného suterénu,
2. NP - menšia hala, 4 samostatné obytné miestnosti, dve samostatné toalety a dve samostatné murované sprchy.

TECHNICKÝ STAV:

Rodinný dom bol postavený cca v r. 1991 z pálenej tehly v kombinácii s betónovými kvádrami. Strecha je šikmá so škridlovou krytinou.
Rodinný dom je po čiastočnej rekonštrukcii, ktorá zahŕňala výmenu niektorých interiérových dverí, nové eurookná s vnútornými hliníkovými žalúžiami, nové vstupné plastové dvere, na podlahe dlažba v kombinácii s plávajúcou podlahou, v obývačke znížený a zateplený strop s bodovými svetlami, ročný plynový kotol a kombinovaný bojler, klimatizácia v obývacej izbe, keramický krb, nová kovaná dvojkrídlová brána a bránička. Dom je zateplený polystyrénom.
Inak je v pôvodnom ale udržiavanom stave. Steny sú suché a bez prasklín.

INŽINIERSKE SIETE:

- elektrina -meď (220/380), plyn, obecný vodovod, odpad je vedený do žumpy (10 m3).Kúrenie je lokálne radiátormi, ktoré zabezpečuje plynový kotol alebo kotlom na tuhé palivo. Ohrev vody zabezpečuje v I. a II. NP kombinovaný bojler a v suteréne samostatný elektrický bojler.

Za domom je postavený priestranný prístrešok so súpisným číslom (cca 70 m²) s privedenou elektrinou, ktorého súčasťou je údiarnička a samostatná miestnosť - sklad.
Na pozemku je studňa na polievanie záhrady. V zadnej časti pozemku je záhrada, kde sú vysadené ovocné stromy a kríky.

Priemerné mesačné náklady sa orientujú cca do 200 €.

Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie, alebo chalupu, prípadne na využitie ako penzión alebo pre miľovníkov zvierat aj ako pet-motel vzhľadom na priestranný pozemok.

Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred ňou, alebo priamo na pozemku, kde je priestor pre 2 vozidlá na makadamovom lôžku.

ODPORÚČAM OBHLIADKU !!!

Obec Radava ponúka slušnú občiansku vybavenosť (ihrisko, penzióny, potraviny, ZŠ, MŠ, autobusová a železničná zastávka, Obecný úrad, matrika) a je vzdialená od mesta Nové Zámky 23 km, Šurany 10 km, Nitra 39 km.
Od vyhľadávaného rekreačného miesta s termálnym kúpaliskom a wellnes centrom v Podhájskej je obec Radava vzdialená len 4 km (5 minút cesty autom).

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

"Nehnuteľnosť vhodná na trvalé bývanie alebo chalupu, prípadne ako investícia"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62300
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
61505 janaslavikova[at]haloreality.sk 159990
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62300
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia