Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Poráč, Spišská Nová Ves - Exkluzívne HALO reality

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj päťizbový rodinný dom v OV v obci Poráč okres Spišská Nová Ves. Kvádrovo-tehlový rodinný dom so zastavanou plochou 126 m² bol postavený na prelome rokov 1979/1980, nachádza sa na mierne svahovitom pozemku v celkovej rozlohe 802 m², orientovaný na V/JZ a pozostáva z 2NP. Dom prešiel postupnou rekonštrukciou: stierky, medené elektrické káble, všetky okná boli menené za plastové, vrátane vchodových dverí a dverí, ktoré vedú na terasu, plávajúce podlahy, dlažba, obklady, zateplenie stropov v celom dome, nová terasa. Dispozičné riešenie domu: z hlavného vchodu sa vchádza do vstupnej verandy, z ktorej sa schádza na 1NP a zároveň vedú schody na 2NP. Prvé NP tvorí: chodba, z ktorej sú samostatné vstupy do priestrannej a slnečnej kuchyne - z kuchyne sa vchádza do obývacej miestnosti (17 m²) a na terasu (12m²), kúpeľne (7 m²) s vaňou, sprchovacím kútom a prívodom na automatickú práčku, dvoch priechodných technických miestností (1x pivnica a 1x miestnosť, v ktorej je plynový kotol, prietokový ohrievač, botník, sušiareň a vstup do samostatného WC). 2NP tvorí: chodba, z ktorej sa vchádza do štyroch samostatných izieb (2 x 17 m², 2 x 18 m²), šatník (5 m²). Z chodby vedú schody do podkrovia, ktoré je v súčasnej dobe nevyužívané. Na pozemku sa nachádza hospodárska budova s garážou a záhrada v celkovej výmere 646 m². Okolitá prekrásna príroda poskytuje kvalitné a pokojné bývanie plné relaxu a športového vyžitia - v blízkosti cca 1,5 km sa nachádza športové centrum - 2 lyžiarské vleky, wellness, turistické trasy: Čierny bocian, Červená skala a pod. Občianska vybavenosť: OÚ, MŠ, ZŠ, MHD, pošta, obchod s potravinami, kostol a pohostinstvo. Pri serióznom a vážnom záujme ďalšie fotky z interiéru a exteriéru rodinného domu a podrobnejšie informácie na vyžiadanie v RK. Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO REALITY spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti, vrátane záruky profesionálnych služieb a právneho servisu advokátskej kancelárie.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62262
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
32505 dagmarhajekova[at]haloreality.sk 69900
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62262
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia