Objekt pre obchod alebo služby - novostavba

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, obchodný priestor Orovnica - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
CENA NA ZAVOLANIE

Ponúkame na predaj BUDOVU PRE OBCHOD A SLUŽBY v obci Orovnica v okrese Žarnovica.
Objekt stojí na súkromnom pozemku o výmere 491 m² pri ceste I. triedy č. 65 medzi Novou Baňou a Hronským Beňadikom.
Jedná sa o prízemnú modulovú novostavbu s moderným estetickým dizajnom a variabilným využitím ako je obchod, pohostinstvo, kiosk, bufet s rýchlym občerstvením, kaviareň, odpočívadlo, rýchle občerstvenie pre moto a cyklo turistov, showroom, zdravotnícke zariadenie, prevádzka služieb, kancelária resp. iné podľa Vášho podnikateľského zámeru.
Na pozemku je stavba s pôdorysom 18,5 x 6 m, parkovacie miesta, vodovodná šachta, žumpa, elektrická rozvodná skrinka, osvetlenie, priestor pre sklady.

KONŠTRUKCIA:
Stavba stojí na železobetónovej základovej platni a tvorí ju oceľový skelet sendvičových konštrukcií s tepelnou izoláciou plus dodatočný rám pre umiestnenie okien a dverí. Strecha je sendvičový panel so strešným profilom prekrytý strešnou fóliou. Okná sú plastové, 6-komorové s izolačným trojsklom. Vnútorné steny a stropy sú sadrokartónové. Podlahy sú PVC podlahové krytiny, MFP dosky s hydroizoláciou a dlažba.

DISPOZÍCIA:

Vstup, obchodný priestor, vľavo dámska a pánska toaleta a zázemie pre personál, vpravo vnútorná a vonkajšia terasa. Vstup do obchodného priestoru s výdajným okienkom a podlahovou plochou 50 m² je bezbariérový a je prepojený s vnútornou terasou o výmere 18 m², ktorá má aj svoj samostatný vstup zvonku. Vonkajšia terasa má výmeru 22 m². Celková úžitková plocha objektu je 105 m².

INŽINIERSKE SIETE:

elektrika 220/380 V, verejný vodovod, žumpa

VYKUROVANIE:
klimatizáciou

VYBAVENIE:
bezbariérový vstup
parkovacie miesta plus vyhradené parkovanie pre telesne postihnutých
kamerový systém
klimatizácia
internet

LOKALITA:

Chotár obce Orovnica rozprestierajúci sa na juhovýchodných svahoch Pohronského Inovca na jednej strane a juhozápadné pahorky Štiavnických vrchov nad obcou Tekovská Breznica na druhej strane rozdelené údolím rieky Hron, ako aj celý novobanský región s dobrou dostupnosťou a napojením na R1 sú pre svoje prírodné podmienky veľmi atraktívne na chalupárčenie, turistiku, cykloturistiku, možnosť krásnych vychádzok do prírody.
V obci Orovnica nie je obchod ani pohostinstvo.

VÝHODY:

dobrá lokalita
novostavba
viacúčelové využitie
nadštandardné vybavenie
bezproblémové parkovanie

"Objekt pre obchod alebo služby - novostavba"
491 m²
104 m²
491 m²
áno
2023

Ing. Ľubica Pavelová

Realitný maklér Žarnovica, Zlaté Moravce

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 849 755 lubicapavelova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Žarnovici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Žarnovici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Žarnovici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Žarnovici.

35000
zazmluvnených klientov
4699
recenzií od klientov
62371
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63418 lubicapavelova[at]haloreality.sk 229000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Veľmi pekne ďakujeme za predaj našej nehnuteľnosti. Dávame 5*****. A.E.
  • Dobrý deň, s p. Pavelovou sme boli veľmi spokojní, je to príjemná, spoľahlivá maklérka. Predaj vybavila pružne a bez problémov, výborne reprezentovala realitnú kanceláriu Halo reality. Anna Lanáková
  • Ďakujeme veľmi pekne p.Pavelovej, za sprostredkovanie kúpu nášho domčeku, milá, ústretová pani, ochotná pomôcť a poradiť ;) A vybavenie papierov po úradoch. Ešte raz veľmi pekne ďakujeme, môžeme doporučiť. S pozdravom Iveta B.
  • Veľmi pekne ďakujem za predaj mojej nehnuteľnosti, naozaj veľká spokojnosť. PJ
  • Slušný primeraný prístup k zákaznikovi. Eva Korbeľová
  • Pani Pavelovej patrí VEĽKÉ - ďakujem. Profesionálny a ľudský prístup, ochota pomôcť aj nadrámec jej povinností je jej výsadou. Vrelo odporúčam a prajem veľa spokojných zákazníkov. Marta Šuhajdová
  • Veľká spokojnosť od A po Z pri predaji nehnuteľnosti. Profesionálny prístup, ústretovosť, otvorenosť, príkladná komunikácia. Ešte raz veľká vďaka. Je skvelé sa cítiť ako zákazník, o ktorého je postarané tak, ako to má byť. Vlado
  • Veľmi profesionálny avšak priateľský prístup. Porozumenie a ochota s poskytovaním informácií a rychla odozva na akejkoľvek dotazy .L. TRUBENOVA
  • Boli sme veľmi s pokojní s pani Pavelovou. Má citlivý prístup ku klientovi, zároveň je profesionál v každej oblasti svojej práce. Ochotne poradí aj nad rámec svojich povinností. Je komunikatívna, dochvíľna, šetrí klientov čas, má široké znalosti v zákonoch. Keby sme znovu niečo predávali, alebo kupovali, znovu sa na ňu obrátime. E.Kicková
  • Paní Ing. Pavelová je velmi ochotná a vstřícná. Byla jsem spokojena se všemi službami, zároveň s ní byla příjemná a rychlá komunikace. Doporučuji všem! Andrea Králová
  • Veľmi pekne ďakujeme za predaj našej nehnuteľnosti, ako aj za všetky ostatné služby, ktoré nám pani Pavelová poskytla nad rámec svojich povinností.
  • Ďakujem za všetky služby spojené s kúpou nehnuteľnosti, veľká spokojnosť, odporúčam. D.P.
REALITNÝ MAKLÉR Žarnovica
35000
zazmluvnených klientov
4699
recenzií od klientov
62371
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia