Priestranný rodinný dom s krásnym rovinatým pozemkom, vo vyhľadávanej lokalite.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Odorín - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Znížená cena TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Odorín, okres Spišská Nová Ves, vhodný na celoročné bývanie, postavený v roku 1975, v osobnom vlastníctve. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, nachádza sa na slnečnom rovinatom pozemku, orientovaný V/Z.

Rodinný dom je postavený uprostred rovinatého pozemku, pozostáva zo vstupnej predsiene , chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, 2x detskej izby, kúpeľne a WC, izby sú navzájom neprechodné. Dom je čiastočne podpivničený. Na pozemku, vedľa rodinného domu sa nachádza priestranná, zastrešená terasa s možnosťou využívania celoročne a ďalší rodinný domček bez súpisného čísla, toho času využívaný ako hospodárska budova.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

- kolaudácia r. 1975,
- rekonštrukcia: čiastočná,
- elektroinštalácia: v medi,
- konštrukcia: tehla,
- strecha: nová, plech,
- okná: plastové,
- vykurovanie je riešené tuhým palivom + brikety a pelety,
- podlahy: plávajúce podlahy, dlažba,
- inžinierske siete: obecný vodovod, studňa, elektrina, kanalizácia, plyn v blízkosti pozemku s
možnosťou napojenia na prípojku,
- plynová varná doska - na plyn- propán bután,
- voda zo studne sa využíva na zavlažovanie, do bazéna a pod.
- nezateplený.
Energetický certifikát: nebol vytvorený.

Celková výmera pozemku 1023 m², z toho:
- zastavaná plocha: 160 m²,
- obytná plocha: cca 135 m².

VÝHODY:

- obec Odorín disponuje základnou, postačujúcou občianskou vybavenosťou,
- nachádza sa tu: materská škola, základná škola, potraviny COOP Jednota, pošta,
- obec je vzdialená len 7km od okresného mesta Spišská Nová Ves,
- nízke mesačné náklady,
- tiché a kľudné bývanie.

V PRÍPADE VÁŽNEHO A SERIÓZNEHO JEDNANIA DOHODA NA CENE MOŽNÁ.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné zálohové platby pre štyri osoby: cca 100 eur ( elektrina, voda, internet)

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Veľmi rád Vás bližšie oboznámim s nehnuteľnosťou na našej spoločnej obhliadke.

"Priestranný rodinný dom s krásnym rovinatým pozemkom, vo vyhľadávanej lokalite."
izieb
160 m²
135 m²
1023 m²
áno
áno
áno
1975
tehlová
pozemok
klasický
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Spišskej Novej Vsi podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Spišskej Novej Vsi, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Spišskej Novej Vsi

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Spišskej Novej Vsi.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62355
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62630 stefanjurcisin[at]haloreality.sk 237900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Ďakujem veľmi pekne pánovi Jurčišinovi za ústretovosť, za milý prístup a za veľmi dobrú komunikáciu. Oceňujem profesionalitu, znalosť v obore, promptnosť a veľkú snahu a ochotu vyriešiť predaj nehnuteľnosti. Odporúčam túto realitnú kanceláriu. E.T.
  • Dobrý deň, chceme vyjadriť touto cestou vrelé poďakovanie p.Štefanovi Jurčišinovi, ako nám poskytol tento milý pán pri kúpe bytu. Je obdivuhodné s akou ľahkosťou pracuje p. Jurčišin, určite je za tým dlhoročná prax a osobnosť tohto šikovného makléra. Jeho odbornosť a po ľudskej stránke, ústretovosť, nás potešila. Aj iným klientom odporúčame využiť služby HALO REALITY. Určite nájdu 100% -nú spokojnosť. S.B.
  • Super komunikácia, rýchle konanie.
  • Profesionální zabezpečení prodeje bytu, vše na základě vzájemné dohody. Doporučuji dalším potencionálním zájemcům a děkuji. R.K.
  • Vyslovujem vysokú spokojnosť s prácou makléra. Spolupráca prebehla korektne, načas a bez prekážok. Prajem Vám veľa ďalších úspechov a spokojných klientov. V.B.
  • Profesionálny prístup, ľudský, milí, ústretový maximálna spokojnosť. Erik Kyseľ
  • Maximálna spokojnosť. Rýchle, odborné, seriózne a hlavne ľudské jednanie. Samozrejme to isté platí aj pre manželku p. Ľubicu. Spolu tvoria super kvalitný tím. V našom prípade im patrí veľké poďakovanie. Kiežby takýchto ľudí bolo na svete čo najviac.Ďakujeme JM
  • Prajem pekný deň. Týmto sa chcem vrelo poďakovať pánovi Štefanovi Jurčišinovi, s ktorým sme sa skontaktovali ohľadom predaja pozemku. Nakoľko žijeme v zahraničí nemal som predstavu, koľko je okolo toho vybavovania. Neviem si predstaviť, ako by som uskutočnil predaj bez pomoci pána Štefana Jurčišina. Jeho profesionálny prístup a prehľad mi ušetril čas a peniaze. Jeho ochota pomáhať aj mimo pracovnej doby či dokonca o víkende ma dojala. Je to človek, ktorý ma odborný a ľudský prístup, ktorý je v dnešnej dobe veľmi vzácny. Prajem vám veľa úspechov s pozdravom Jan V.
  • Boli sme velmi spokojní s pánom Jurčišinom,predaj bytu bol bez problémov, oceňujem rychlosť a profesionalitu. Zuzana Vybíralová
  • Dobrý deň prajeme,radi sa chceme touto cestou poďakovať manželom Jurčišinovým za ich precízne odvedenú prácu,opakovane nám poskytli svoje služby pri kúpe i predaji našej nehnuteľnosti v oboch prípadoch vyjadrujeme 100% spokojnosť. Ešte raz ďakujeme a vrelo odporúčame ich služby ďalším klientom.
  • Velmi som spokojny s predajom nehnutelnosti, Kamil Augustinak
  • Spolupráca s hore uvedeným realitným maklérom bola na výbornej úrovni, napriek tomu, že nás majiteľov nehnuteľnosti bolo väčšie množstvo skoordinoval všetky úkony tak, že to vyhovovalo všetkým. Bol veľmi precízny, všetko čo bolo potrebné k predaji si vyžiadal, o niektorých veciach sme nemali ani páru, že je to potrebné. Podával všetky informácie tak ako nám tak aj kupujúcej. Ak by som potrebovala niečo opäť predať určite by som sa naňho obrátila.Babišová
REALITNÝ MAKLÉR Spišská Nová Ves
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62355
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia