Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Merašice, okr. Hlohovec

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Merašice vzdialenej 15 km od okresného mesta Hlohovec a 25 km od krajského mesta Nitra. Je postavený v bočnej ulici mimo hlavnej cesty na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 1683 m² orientovanom na juhozápad.

Stavba: pôvodná stavba postavená pred rokom 1970 z pálenej tehly, čiastočne podpivničená, strecha valbová s keramickou škridlou, prístavba z roku 1986 z kvádra v kombinácii s tehlou, čiastočne podpivničená, rovná strecha. Podlahy betónové, vápennocementové omietky na stenách.
V dome ja zavedená elektrina 380V, plyn, obecný vodovod, na pozemku vlastná studňa, odpad riešený do žumpy. Vykurovanie a ohrev TÚV plynový kotol a kotol na tuhé palivo s radiátormi. Možnosť pripojiť krb alebo krbové kache v obývačke. Na pozemku sa nachádza hospodárska budova a garáž s montážnou jamou.
Zastavaná plocha 185m², úžitková plocha 293m² a obytná plocha 200m².

Interiér: podlahy keramická dlažba v kúpeľniach a chodbách, v izbách linoleum, koberce a v jednej plávajúca laminátová podlaha, kovové interiérové zárubne, pôvodné kuchynské linky, pôvodné drevené okná, v izbách maľovka a kúpeľniach obkladačky.

Dispozičné riešenie: prístavba v mierne svahovitom teréne sa vyznačuje zaujímavou dispozíciou viacúrovňového dumu. Pôvodná stavba je voči prístavbe výškovo posunutá o 1/2 poschodia. Do domu sa vstupuje cez priestrannú svetlú verandu s oddelenou predsieňou. Z chodby je vstup do dvoch priestranných izieb, kúpeľne s WC a na schodisko, z ktorého sa o 1/2 poschodia hore dostaneme do veľkej kuchyne s komorou a tretej izby. O 1/2 poschodia dole sa dostaneme do vstupnej chodbičky prístavby (ktorá tu má aj samostatný vchod). Z nej je prístup do pivnice s kotolňou, druhej kúpeľne s WC, druhej kuchyne s komorou a ďalšej samostatnej izby. Vchod do pivnice pod prístavbou je zvonku.

Exteriér: mierne svahovitý, slnečný, priestranný pozemok nepravidelného tvaru, ktorého časť tvorí zatrávnený dvor s okrasnými drevinami a zvyšok je využívaný ako záhrada. Na konci pozemku za plotom tečie potok.

Lokalita: obec Merašice má základnú občiansku vybavenosť, veľmi dobrú polohu v dosahu Hlohovca, Nitry a Topoľčian, materská škola je v obci, základná škola v neďalekých Veľkých Ripňanoch.

Hodnotenie makléra: zachovalý technický stav nehnuteľnosti bez závažných nedostatkov umožňuje okamžité bývanie s postupnou renováciou. Vzhľadom k veľkosti pozemku je vhodný pre priaznivca záhradníčenia alebo chovu domácich zvierat.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
43990 * 70000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia