Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Liptovský Peter - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Exkluzívne ponúkame na predaj trojizbový byt po úplnej rekonštrukcii, ktorý sa nachádza vo výbornej lokalite - v tichej časti obce Liptovský Peter. Z diaľnice sa k nemu dostanete do 2 minút. Byt má celkovú rozlohu 67,6 m² vrátane murovanej pivnice o veľkosti 3,13 m². K nemu prislúcha ešte lodžia s rozlohou 4,14 m². Byt sa nachádza v bytovom dome s výťahom na 5. podlaží zo šiestich. Voľné parkovanie pri bytovom dome je bezproblémové.

Vkusne zrekonštruovaný svetlý a priestranný byt pôsobí veľmi útulne a príjemne. Jeho orientácia na východ a západ a zateplenie bytového domu v dnešnej dobe neustále rastúcich energií ušetrí majiteľom nemálo finančných prostriedkov. V byte Vás určite zaujmú znížené stropy s vhodne umiestneným osvetlením, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi alebo interiérové úpravy stien. Samozrejmosťou sú plastové okná, plávajúce podlahy v celom byte, dlažba v kúpeľni, zrekonštruované rozvody elektriny, vody a kanalizácie. Byt sa predáva vrátane zariadenia študentskej izby a spálne.

Dispozícia bytu: po vstupe do chodby sú v pravej časti umiestnené vstupné dvere do študentskej izby a spálne (obe izby sú orientované na východ), vľavo je umiestnená samostatná toaleta. Rovno z chodby pokračujete otvorenou chodbou do obývacej miestnosti, ktorej vstup sa nachádza oproti vstupným dverám. Táto chodba je po ľavej strane prepojená s kuchyňou, na pravej strane tejto chodby sa nachádza vstup do kúpeľne. Kuchyňa a obývacia izba sú orientované na západ. Na lodžiu sa dostanete zo študentskej izby.

Byt je vhodný úplne pre každého, pre rodinu s deťmi, ktorá iste ocení detské ihrisko za bytovým domom, materskú školu v obci alebo úplnú občiansku vybavenosť do 3 km, ale aj pre starších, ktorí si môžu oddýchnuť na lavičkách v parku plnom zelene a vychutnať pokoj v tichej lokalite mimo hlavnej cesty. Rovnako je vhodný na investičný účel, podnikanie. Je ideálny na dovolenkovanie, pretože ku všetkým atrakciám na Liptove to máte blízko a priamo z bytu si môžete vychutnať nádherné výhľady na Vysoké a Nízke Tatry.

"Zrekonštruovaný 3-izbový byt s lodžiou na Liptove s nádherným výhľadom na Kriváň"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62253
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59174 jankacurillova[at]haloreality.sk 135000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62253
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia