Výhodná investícia - stavebný pozemok na Liptove spolu s útulnou chalupou.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, pozemok pre rodinný dom 940 m² Liptovská Porúbka - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
120 000 €
125 000 €
5 000€ZNÍŽENIE CENY O

Ponúkame na predaj pozemok v tvare "L" v obci Liptovská Porúbka vhodný na stavbu rodinného domu. Spolu s pozemkom o veľkosti 940 m² zároveň získate aj dve nehnuteľnosti stojace na pozemku, a to starú drevenicu a rodinný dom s interiérom vidieckej chalupy. Obe nehnuteľnosti majú samostatné súpisné číslo. Benefitom pozemku je, že pri stavbe nového domu na bývanie alebo rekreáciu, môžete zatiaľ využívať útulný domček, ktorý Vám neskôr môže slúžiť napríklad ako nehnuteľnosť na prenájom pre turistov.

Dlhšia časť pozemku tvaru "L" - obdĺžnik o rozmeroch 12 x 64 m susedí priamo s komunikáciou, nachádza sa na ňom stará drevenica v stave na rozobratie. Namiesto nej môžete postaviť novú nehnuteľnosť, prípadne viacej rekreačných chatiek na komerčný prenájom. Kratšiu časť tvaru "L" tvorí oplotený pozemok o rozmeroch 11x20 m, na ktorom sa nachádza prízemný rodinný dom s obytným podkrovím s celkovou podlahovou plochou 80 m², dreváreň a uzavreté zastrešené murované posedenie s krbom, kde si môžete vychutnať grilovačku aj za horšieho počasia.

Starší tehlový dom so sedlovou škridlovou strechou je zateplený, napojený na elektrinu (medená elektroinštalácia), vodu a kanalizáciu a má zrekonštruovanú kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou. Vykuruje sa elektrikou (konvektory) alebo tuhým palivom (sporák na pevné palivo v kuchyni a peterky v izbe na prízemí). V kuchyni sa nachádza aj sporák na plynovú bombu s elektrickou rúrou. Strop na prízemí je z drevených trámov, v kúpeľni a v kuchyni je sadrokartón. Na prízemí sú plávajúce podlahy, v kúpeľni je dlažba, v podkroví sú koberce na doskách.

Pozemok s uvedenými nehnuteľnosťami sa nachádza v tichej lokalite obce, nie sú priamo pri hlavnej ceste, z diaľnice sa k nim dostanete za 6 minút. Máte odtiaľ blízko do Vysokých aj Nízkych Tatier, do aquaparkov, lyžiarskych stredísk a vzhľadom na nespočetné možnosti športového, rekreačného a kultúrneho vyžitia môžete na Liptove aktívne tráviť svoj voľný čas alebo si užiť nerušený oddych na chalupe.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a príďte si ponúkané nehnuteľnosti pozrieť osobne, rada Vám ich ukážem.

"Výhodná investícia - stavebný pozemok na Liptove spolu s útulnou chalupou."
elektrina, voda, kanalizácia
elektrina
voda
940 m²

Ing. Janka Čurillová

Realitný maklér Liptovský Mikuláš

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 998 848 jankacurillova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Liptovskom Mikuláši podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Liptovskom Mikuláši

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši.

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
61463 jankacurillova[at]haloreality.sk 120000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojní kupujúci pri preberaní garsónky v Liptovskom Mikuláši, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Spokojná kupujúca pri odovzdávaní rodinného domu v Liptovskom Mikuláši, na fotke s maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Ďakujem za profesionálny prístup, poradenstvo a komunikáciu. Haloreality môžem odporučiť. M. B.
  • Chcela by som poďakovať maklerke Janke Čurillovej a jej manželovi Jánovi Čurillovi za profesionálny prístup pri predaji rodinného domu v Slatvine. Vždy nás na čas informovali o novinkách okolo predaja , na prehliadky domu prišli vždy načas a boli ústretoví k ľudom ktorí mali záujem...Nemali problém prísť ukázať ľuďom dom aj viackrát za týždeň aj keď mali od nás veľa kilometrov. Ľuďom aj nám sa ich statočná a svedomita odvedená praca veľmi páčila . Vedeli odpovedať na všetky otázky ktoré kupujúci žiadali a boli ústretoví im vždy pomôcť v ktorej kolvek oblasti ohľadom kupi. Ďakujeme Janke a Jankovi za predaj a prajeme im veľa spokojných klientov ako sme my pri kúpe a predaji nehnuteľnosti. Ešte raz Ďakujeme veľmi pekne a prajeme im veľa úspechov v práci. S pozdravom Gondová Marcela
  • Veľmi ďakujeme Ing. Čurillovej s manželom za vysoko profesionálny prístup, spoľahlivosť, rýchlosť, ústretovosť v každom smere, pri prenájme bytu v Liptovskom Mikuláši.Určite odporúčame Anna a Alojz.
  • Spokojní klienti pri odovzdávaní trojizbového bytu v okrese Liptovský Mikuláš, na fotke s maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Spokojný kupujúci pri odovzdávaní pozemku v Tvrdošíne, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Spokojní klienti pri odovzdávaní jednoizbového bytu v Ružomberku, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri odovzdávaní trojizbového bytu v okrese Liptovský Mikuláš, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Spokojná kupujúca dvojizbového bytu v Liptovskom Mikuláši, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Dobrý deň, chceme vyzdvihnúť profesionálny prístup pani Čurillovej pri obhliadke nehnuteľnosti. Bola veľmi milá a ústretová. Skvele nafotený interiér.Zdeno
  • Spokojní predávajúci a kupujúci po podpise kúpnych zmlúv na stavebný pozemok v okrese Liptovský Mikuláš, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

REALITNÝ MAKLÉR Liptovský Mikuláš
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia