Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Likavka - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj pôvodný rodinný dom neďaleko Ružomberka v obci Likavka. Rodinný dom sa nachádza v centre obce v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti.

Dom má dve podlažia so samostatnými bytovými jednotkami. Na spodnom podlaží sa nachádza jednoizbový byt so samostatným vchodom o výmere 43,7 m². V byte sú menené podlahy aj kuchynská linka. Spodný byt sa dá využívať ako hosťovský, alebo na komerčné účely.

Okrem tejto bytovej jednotky sa na spodnom podlaží nachádza aj kotolňa (technická miestnosť), práčovňa a malá pivnica (sklad). Tieto miestnosti majú samostatný vchod.

Rozloha druhého trojizbového bytu so samostatným vchodom je 111,65 m². Detská izba sa nachádza na prízemí, kuchyňa, kúpeľňa s WC a spálňa s obývačkou sa nachádzajú na vrchnom podlaží.

Dom je suchý, odizolovaný a je napojený na kanalizáciu. Kúrenie je plynové, ale je tu aj možnosť kúrenia tuhým palivom v peci. Ohrev teplej úžitkovej vody je zabezpečený elektrickými bojlermi (každá bytová jednotka má svoj bojler).

Ku domu patrí aj drevenica za domom a humno. Je aj možnosť dokúpiť pozemky za humnom s rozlohou 870m² a ďalších 7/12 susedného pozemku, ktorý je vo vlastníctve predávajúceho. Dom má aj pôjd, ktorý je možné prerobiť na ďalšiu bytovú jednotku.

Orientácia svetových strán je V/Z/J, čo zabezpečuje slnko počas celého dňa. Pozemok je rovinatý. Dom je kúpou voľný a je vhodný k okamžitému užívaniu.

Dom má veľký potenciál čo sa využitia týka. Je vhodný pre rodinu s deťmi, ale aj na komerčné účely. V blízkosti domu sa nachádza všetka občianska vybavenosť, škola, škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň aj obchody.

Od centra Ružomberka je chôdzou vzdialený 15 minút, autom 5 minút. Najbližšie lyžiarske stredisko Malinô Brdo je vzdialené 10 minút, termálne kúpalisko Bešeňová 20 minút jazdy autom.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
53454 marianhlavna[at]haloreality.sk 118950
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia