Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Levice

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj zachovalý, priestranný, dvojpodlažný a 5 izbový rodinný dom v obľúbenej a pokojnej lokalite mesta Levice.

Dom bol postavený v 90. rokoch z materiálu kvadra, fasáda je omietnutá brizolitovou omietkou. Strešná krytina plechová.

Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, tak isto ako ohrev teplej vody.

Repasované boli dvojokná, všetky obytné miestnosti majú osadené na vonkajších krídlach izolačné 2-j sklá. Taktiež všetky obytné miestnosti je možné zatemniť vonkajšími žalúziami.

Najchladnejšie múry domu boli odizolované a zateplené.

Dispozičné riešenie:

Prízemie:

Vstupná chodba so schodiskom, samostatné WC, kuchyňa, špajza, "slovenská izba" so vstupom do krásnej klenbovej vínnej pivnice alebo priamo na terasu na prízemí. Z tejto miestnosti vedie vstup aj do skladu a technickej miestnosti.

Na prízemí taktiež nájdete hneď 2 garáže, v jednej z nich sa nachádza aj montážna jama a taktiež povala, kde je pridaný ďalší úložný priestor.

Druhá garáž bola dostavaná pred 5 rokmi, disponuje aj elektronickým otváraním brány. Z tejto garáže je priamy východ na ulicu.

1. podlažie

Obývacia izba, 1x spálňa s balkónom, 1x spálňa bez balkóna, 1 menšia izba - môže poslúžiť aj ako pracovňa.
Na tomto podlaží sa taktiež nachádza tzv. "zimná záhrada" - uzavretá miestnosť porovnateľná s obývacou izbou, ktorú je možné kompletne z jednej strany otvoriť a vystúpiť na ďalšiu terasu na poschodí smerom do záhrady.

Kúpeľňa s ďalším WC sa nachádza taktiež na 1. podlaží, zrekonštruovaný bol sprchový kút.

Za domom sa nachádza záhrada so skleníkom s murovaným základom, záhradná chatka a krásny svahovitý pozemok s ovocnými stromami.

Dom je ihneď obývateľný, predáva sa kompletne zariadený a v aktuálnom čase nevyžaduje žiadne ďalšie investície.

V prípade záujmu je možné dom vypratať čiastočne alebo úplne.

IS: Mestská voda, plyn, elektrina, kanalizácia

Na nehnuteľnosť sa neviažu žiadne ťarchy a je ihneď voľná.

Vzhľadom na pokojnú lokalitu priamo v meste Levice, možnosť okamžitého bývania a stav nehnuteľnosti, ktorá nevyžaduje ďalšie investície pre slušné bývanie, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.

Pri serióznom a rýchlom jednaní dohoda na cene možná.

Viac informácií rada poskytnem pri osobnej obhliadke.

"Vyhľadávaná lokalita v lone vinárskej oblasti"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
56206 juditajanickova[at]haloreality.sk 178890
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia