Pokojná atmosféra vidieka priamo v okresnom meste Levice

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, pozemok pre rodinný dom 2551m² Levice, so základovou doskou a stavebným povolením

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
114 800 €

Ponúkame vám na predaj krásny, priestranný a slnečný pozemok s už zrealizovanou základovou doskou pre menší rodinný/viničný dom v pokojnej a tichej lokalite mesta Levice.

Pozemok vedený ako parcela registra "C" charakterizovaný ako ostatná plocha a orná pôda je mierne svahovitý, zatrávnený s celkovou výmerou 2551 m² (s orientačnými rozmermi v spodnej časti šírka 19 m x celá dĺžka 274 m).
V spodnej časti je pozemok najširší (19 m), smerom do zadnej časti sa zužuje, približne v polovici dĺžky má šírku cca 9 m a na konci má šírku 3m.

Prístup k pozemku je bezproblémový, vedú k nemu 2 spevnené prístupové cesty, jedna z jeho hornej, užšej časti (mestská komunikácia) a druhá zo spodnej, širšej.

Veľkou výhodou pozemku je, že vrámci celkovej rozlohy je majiteľ tohto pozemku zároveň majiteľom časti jednej z prístupových ciest pred svojím pozemkom, a taktiež aj priľahlej plochy popri jednej z prístupových ciest určenej pre parkovanie pred domom s orientačnými rozmermi š 3 m a d 20 m.

V okolí pozemku sa nachádzajú novostavby i obývané rodinné domy, napriek tomu je umiestnenie pozemku aktuálne vedené ako extravilán.

Pre tento pozemok bolo na základe projektovej dokumentácie vydané stavebné povolenie pre výstavbu viničného domu/menšieho 3 izbového rodinného domu.
Na základe povolenia bola vybudovaná základová doska pre rodinný dom, ktorá je, samozrejme, súčasťou predajnej ceny nehnuteľnosti, podobne ako aj kompletná dokumentácia k budúcej stavbe.

Plánovaná murovaná novostavba má zastavanú plochu 71 m², úžitkovú plochu 60 m² a dispozične obsiahne vstupnú chodbu, 3 obytné miestnosti, kuchyňu a kúpeľňu. Súčasťou stavby by mala byť aj krytá menšia terasa.
Cenová kalkulácia nákladov pre výstavbu tohto domu je k dispozícii k nahliadnutiu pri osobnej obhliadke.

IS - elektrická prípojka na pozemku, voda - studňa na pozemku, pre výstavbu domu je plánovaný nový vrt studne pred domom, o ktorom pojednáva aj projektová dokumentácia. Plyn - nedostupný, kanalizácia vo výstavbe, odvod odpadu z domu - plánovaná žumpa s objemom 12 m3.

Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou a pre predaj je k dispozícii ihneď.

Vzhľadom na lukratívnu, vyhľadávanú lokalitu priamo v meste Levice (len 5 minút autom do centra), pokojné a tiché prostredie, príjemnú rozlohu pozemku, výhodu 2 prístupových ciest, benefit vlastného parkoviska, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam aj ako investičnú príležitosť do blízkej budúcnosti.

V prípade vážneho záujmu a seriózneho jednania dohoda na cene možná.

Na vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpoviem pri osobnom stretnutí.

"Pokojná atmosféra vidieka priamo v okresnom meste Levice"
elektrina, voda
elektrina
voda
2551 m²
16x160
pozemok

Judita Janíčková

Realitný maklér Levice

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 037 834 juditajanickova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Leviciach podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Leviciach, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Leviciach

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Leviciach.

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62440 juditajanickova[at]haloreality.sk 114800
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Vysoká profesionalita, na 100 % splnené dohodnuté podmienky a veľmi milý a ochotný prístup… L.V.
  • Spokojní kupujúci a predávajúci pri odovzdávaní bytu v okrese Levice, na fotke s manažérkou pobočky Juditou Janíčkovou.

  • Spokojní kupujúci a predávajúci rodinného domu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Veľká spokojnosť s pani maklérkou Juditou Janíčkovou. Priateľský prístup s profesionálnymi vedomosťami. Veľká pomoc pri predaji nehnuteľnosti, keďže aj ja ako predávajúci žijem v zahraničí a tak isto aj kupujúci - tým pádom extra starosti ohľadom splnomocnení atď. Ak niekto hľadá makléra určite vrelo odporúčam :) Lucia Herkova
  • Spokojná predávajúca a kupujúci pri odovzdávaní bytu v Leviciach, na fotke s manažérkou pobočky Juditou Janíčkovou.

  • Šikovná, ochotná, príjemná a starostlivá, tak presne by mal vyzerať (vystupovať) realitný maklér. Veľmi príjemná skúsenosť a skvelé vyjednávacie a diplomatické schopnosti. Dokázala udržať obe strany mimo Stress a vzťah predávajúci-kupujúci v pokoji aj za ťažších chvíľ. Odporúčam.Noro Odinson
  • Spokojní kupujúci a predávajúci jednoizbového bytu v Leviciach, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Pani Janíčková je TOP....
  • Veľmi profesionalne jednanie s klientom, usmievavá a ochotná pomôcť. Určite odporúčam pre predaj Vašej nehnuteľnosti.Vrecníkova Zuzana
  • Spokojná predávajúca pri odovzdávaní rodinného domu v Leviciach, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Super max. profi. Až som prekvapený, škoda, že som skôr nevolal. S pozdravom Tibor P.
  • Pani Janíčkovú môžem len odporučiť, má perfektný prístup ku klientovi - profesionálny a zároveň priateľský, samozrejme je informovaná, zodpovie všetky otázky, poradí a pomôže. Kúpa bytu prebehla bez problémov a rýchlo. Ďakujem, Lýdia
REALITNÝ MAKLÉR Levice
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia