Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Kráľová pri Senci

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj osobitú poschodovú rodinnú vilu v obci Kráľová pri Senci situovanej na veľkom 1020m² (26x40m) pozemku. Ide o pôvodnú tehlovú stavbu z roku 1952 so zachovaním pôvodnej architektúry. Stavba nie je kultúrnou pamiatkou, je možná rekonštrukcia bez súhlasu pamiatkového úradu. Dom nemá energ. certifikát.

Rodinný dom je 2-podlažný čiastočne podpivničený so 4 izbami na prízemí, s možnosťou zobytnenia podkrovia. Podlahová plocha činí 132m².
Dispozičné riešenie: Vstupná hala (4,74 m²), obývacia izba s kuchynským kútom o výmere 28,80 m², dve samostatné izby (22,57 m² a 22,27 m²), veľká kúpeľňa (13,30 m²), sklad a schodisko do podkrovia. Odtiaľto je tiež prístup do klenbovej pivnice s denným svetlom. Poschodie sa dá prerobiť na ďalšie obytné izby.
Na pozemku sa nachádza murovaná stavba, ktorá pôvodne slúžila ako garáž (25m²), letný domček podpivničený vínnou pivnicou (16 + 14m²).

Dom si vyžaduje značnú rekonštrukciu, pri ktorej vieme pomôcť, keďže už bola vybraná firma na realizáciu rekonštrukcie. Dom je zvnútra pripravený na nasledujúce práce, odpad je vyvezený. Počíta sa s nákladmi cca 25.000€, kde sú zahrnuté opravy: krovu, nového trámového stropu s izoláciou, SDK stropy, podlahy s rozvodmi kúrenia, omietnutie stien, položenie podlahovým krytín, výmenu nového plynového kondenzačného kotla so zásobníkom a jeho napojenie. Doteraz boli na dome vymenené okná, strešná krytina, vonkajšia fasáda, rozvody elektriny. V cene nehnuteľnosti je aj štúdia a projekt interiéru s vizualizáciami.

Na pozemku je vodovodná šachta, septik, plynová prípojka, studňa. Kanalizácia, vodovod, plyn a elektrina sú napojené na dom. Pozemok je rovinatý, vysadený už odrastenými rodiacimi stromami, čerešne, hruška, baza, mirabelka, tiež vínna réva, okrasné dreviny, listnaté a ihličnaté stromy, kvetinové záhony ruží, rôzne bylinky. Celý pozemok je oplotený kombináciou pletiva a betónové múra.
Rodinný dom sa nachádza na začiatku pešej zóny a cyklotrasy popri ramene Čierna voda. Len pár krokov je workoutový park pozdĺž ramena Očko. Obec Kráľová pri Senci poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Len 5 min chôdze sa nachádzajú dve prevádzky potravín, autobusová zastávka. Nájdete tu tiež školu, škôlku, lekársku starostlivosť, lekáreň, poštu, obchod so zmiešaným tovarom a rôzne iné prevádzky. Prednosťou obce je poloha a blízkosť do mesta Senec, kde je okrem kompletnej občianskej vybavenosti aj jazero Guláška obľúbené na letné kúpanie, či priamo Slnečné jazerá.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62015
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
52966 * 285000
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62015
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia