Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Ivachnová, luxus pre náročných - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj pre náročného klienta nadštandardnú novostavbu päťizbového rodinného domu na Liptove, kolaudácia bola v roku 2014 v obci Ivachnová na rovinatom pozemku 918 m², zastavaná plocha 265 m² a úžitková plocha 236 m², vzdialenej od Ružomberka 17 km a od Gino Paradise Bešeňová 7 km.

Výborná, vyhľadávaná poloha: v blízkosti sa nachádza veľké lyžiarske stredisko JASNÁ - Nízke Tatry /cca 30min. autom/, Demänovská ľadová jaskyňa, Demänovská jaskyňa slobody, Tatralandia, detská ZOO, diaľnica cca1 km, Kúpele Lúčky cca 5km.
V blízkom okolí nehnuteľnosti sa nachádza veľa turistických a cyklistických chodníkov.

Nehnuteľnosť s pozemkom 918m², s terasou, altánkom a dvoj-garážou určite naplní Vaše očakávania o novom bývaní.

Stavba je atypická a tvorená dlhou oblúkovou časťou a kratšou oblúkovou časťou. Nehnuteľnosť je zabezpečená kamerovým systémom, alarmom - JABLOTRON, plášťová ochrana, ochrana pohybu, ochrana rozbitie skla, ochrana otvorenie okna, proti-požiarne čidlo.

Interiér domu je priestranný a tvorený tromi zónami, kde každá samostatná miestnosť má vlastný výstup na pozemok. Všetky výstupové časti sú vybavené elektronicky ovládanými žaluziami.
Vo východnej časti sa nachádza nočná časť domu: spálňa so šatníkom, detské izby a kúpeľňa.
Denná časť stred domu: obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou / kuchynská linka na mieru s elektrospotrebičmi, hosťovská izba a kúpeľňa.
Technická časť a parkovanie sa nachádzajú v severovýchodnej časti domu: technická miestnosť a dvojgaráž.

Dispozícia: vstupná hala, dvoj-garáž, kotolňa, 5x izba, 2x kúpeľňa s WC, jedáleň, kuchyňa, komora, šatník. Pred dvoj-garážou sa nachádza parkovacie miesto pre dve ďalšie autá.

Vykurovanie: zdroj elektrický kotol /podlahové kúrenie- možná výmena domontovanie tepelného čerpadla. Kúrenie je možné aj vnútorným kozubom.

Záhrada je tvorená Záhradným altánkom, ktorý je vybavený vonkajším sedením a vstavaným pracovným pultom s moderným grilom a pecou.

Základy domu: monolitické betónové pásy, nadbetonávka z DT tvárnic.
Zvislé konštrukcie: tehlové murivo (440 mm) porotherm, vodorovné monolitické železobetónové konštrukcie.
Zateplenie a úprava domu: kontaktný zatepľovací systém z minerálnej vlny s hrúbkou 12 mm, vonkajšia silikónová stierka.
Okná kvalitné, hliníkové a plastové s trojsklom. Elektronicky ovládané rolety, zamykanie, otváranie domu na dialku.
Podlahy sú v kombináci: liate podlahy a plávajúce podlahy.
Strešná krytina hydroizolácia fatrafol priťažená riečnym štrkom, je plochá s tepelnou izoláciou.

"Novostavba luxusného rodinného domu, kúpou voľná."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
58528 martinamakovinska[at]haloreality.sk 390000
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia