Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chalupa Hodruša - Hámre, Dolné Hámre

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Hľadáte krásnu chalupu v romantickom, tichom prostredí hôr, ale zároveň blízko civilizácie? Alebo si viete predstaviť takto bývať celoročne? Dovoľte aby som Vám ponúkla túto krásnu, novo-zrekonštruovanú nehnuteľnosť (päť-izbovú) v srdci Štiavnických vrchov, ktorá je ihneď pripravená pre nového majiteľa aj s komplet vybavením. Z vonkajšej verandy sa vchádza do dlhšej predsieňovej chodby, z nej sa dá prejsť do skladu, alebo do peknej priestrannej obývačky s kuchyňou a jedálňou, za obývačkou nájdeme jednu obytnú izbu. Prízemie tiež disponuje aj menšou kúpeľnou s toaletou. Na poschodie vyjdeme drevenými dubovými schodmi do galérie, nájdeme tam dve priestrannejšie spálne, jednu menšiu spálňu, spoločenský priestor, kúpeľňu a samostatnú toaletu. Majiteľ zvolil prírodné materiály, najmä drevo, smrekové podlahy, obklady na stenách, pekný borovicový nábytok, prepojil to s prírodným kameňom čím vytvoril útulný priestor kde sa bude dobre cítiť celá rodina. Vykurovanie zabezpečuje špeciálna kanadská pec, ak by Vám predsa len bolo chladnejšie v izbách sú elektrické konvektory. Bojler na ohrev teplej vody je na prízemí pri spodnej kúpeľni a druhý priamo v kúpeľni na poschodí. Sedlová strecha je nová, zaizolovaná, taktiež aj vonkajší plášť, avšak farbu fasády si už vyberiete podľa svojho vkusu. O bezpečnosť sa postarajú vonkajšie kamery. Príjazdová cesta je celoročne udržiavaná. V obci (cca 1km) je plná občianska vybavenosť, na diaľnicu to máte cca 6km, na skvelú lyžovačku, korčuľovanie, wellness v Salamadra Resort cca 7 km do Vodného raja Vyhne cca 30 min. V okolí je možnosť hubárčenia, nekonečných prechádzok, poľovačiek, ... Pokiaľ Vás to omrzí, do historického mesta plného podujatí, Banskej Štiavnice dorazíte cca za 25 min., kde si viete vychutnať atmosféru starých uličiek a najstarších vodných diel - tajchov ...

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62291
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
48002 annamadarova[at]haloreality.sk 102800
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62291
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia