Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Dunajská Lužná, Malinová ulica - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj veľmi pekný 3 izbový byt v NOVOSTAVBE, ktorý vás očarí svojou priestrannosťou. Nehnuteľnosť má krásnych 83,91 m² a je súčasťou dvojdomu. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Dunajská Lužná na ulici Malinová. Moderné, jednoduché a kvalitné bývanie za rozumnú cenu je na skok od jazera Nové Košariská, najobľúbenejšie prírodné jazero.

Vychutnajte si komfort bývania v atraktívnej 7 ročnej novostavbe, rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami, s krásnou terasou 12,63 m² a priestrannou záhradkou 172 m² okolo domu. Nehnuteľnosť má príjemnú severo-východnú orientáciu, lokalita v blízkosti prírody. Ideálna kombinácia – priestranný a krásne presvetlený byt na prízemí / 1 poschodia s krásnymi 83,91 m². Dokonalý priestor pre moderné, či ekologické a zdravé bývanie, ktoré zabezpečí aj nízke náklady na bývanie 130 eur pre dve osoby.

Dispozičné riešenie bytu: predsieň, chodba, kuchyňa so vstavanou kuchynskou linkou na mieru spojená s obývacou izbou a jedálenskou časťou, 2x samostatná izba - spáľňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná toaleta. Výstup na priestrannú terasu a záhradku je z obývacej izby. Benefitom je vlastné podlahové kúrenie, v každej izbe je s nastaviteĺným termostatom. V lete môžete využiť v byte KLIMATIZÁCIU, ktorá spríjemní horúce a slnečné dni. Váš domov chráni ALARM - od Jablotron.

Vybavenie a zariadenie: plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, bezpečnostné dvere, vlastné elektrické kúrenie, kotol, podlahové kúrenie, zohrievanie vody. TV a internet od RADIOLAN (dá sa aj od firmy Telekom).

Moderný bytový dom je postavený z kvalitných materiálov - je murovaný z tehál, zateplený moderným zatepľovacím systémom, ktorý zabezpečí komfort bývania.
Po otvorení vstupnej brány na elektrické ovládanie vás očarí priestrannosť pozemku. Pri dome je parkovacie miesto 22 m². Tu si môžete zaparkovať až 3 autá.

Okolie, lokalita ponúka kompetnú občiansku vybavenosť. V obci Dunajská Lužná nájdete materské školy, základnú školu, potraviny, nákupné OC COOP CENTER, veľké zdravotné stredisko s množstvom špecializovaných ambulancií, lekáreň, papierníctvo, pošta, kaviarne, reštaurácie, kvetinárstvo, kadeníctvo, fitness centrum, tenisové centrum, futbalový štadión..

Výhody bývania: Je to pokojná lokalita, ktorá ponúka veľmi dobré napojenie do centra mesta Bratislavy, rovnako ako aj na obchvat.
Na jazerách Košariská si vychutnáte RELAX, športové vyžitie na hrádzi popri Dunaji, dobré napojenie na Šamorín a Bratislavu.

Ideálne prostredie pre rodiny s deťmi.

Záleží nám na Vašej spokojnosti, a preto sa môžete spoľahnúť na kvalitu za rozumnú cenu.

Byt je kúpou voľný.

"Bývajte už dnes vo svojej nehnuteľnosti"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60726 ivetamolnarova[at]haloreality.sk 240000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia