Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Dunajská Lužná, Jánošíková - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj samostatne stojaci 5-izbový rodinný dom, v obci Dunajská Lužná, v miestnej časti Jánošíková. Tento dom disponuje úžitkovou plochou 150 m², na pozemku s veľkosťou 562 m² a na zastavanej ploche 107 m². Dispozične riešenie domu vhodne rozdeľuje dennú a nočnú časť rodinného domu. Táto 12 ročná stavba Vás očarí svojou kvalitou a priestrannosťou.

Výhody bývania:
Tento rodinný dom Vám ponúka súkromie a vyšší komfort bývania. Umiestnený je v tichej lokalite rodinných domov vzdialenej od hluku hlavnej cesty, na rovinatom pozemku a má príjemnú juhovýchodnú a západnú orientáciu. Moderné a kvalitné bývanie za rozumnú cenu je len jeden kilometer od rýchlostnej cesty R7, ktorou sa za 15 minút jazdy autom dopravíte do centra Bratislavy alebo 10 minút od zastávky autobusovej dopravy. Nehnuteľnosť upúta svojou priestrannou terasou a krásnou záhradou, ktorá je starostlivo udržiavaná. Ideálne prostredie pre rodiny s deťmi - ocení najmä rodina milujúca súkromie a vlastný priestor.

Dispozícia domu:
- na prízemí sa nachádza veľkorysá obývacia zóna s jedálňou, dominantným krbom a vstupom na krásnu, priestrannú terasu
- kompletne zariadená kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi: umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska s elektrickou rúrou
- toto podlažie ďalej ponúka hosťovskú izbu, kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou
- v predsieni je šatníková stena a zrkadlová vstavaná skriňa na mieru.
- privátna, nočná časť domu je situovaná na druhom podlaží.
- nachádzajú sa tu tri veľkorysé spálne, spoločná kúpeľňa s vaňou a toaletou a technická miestnosť
- súčasťou domu je aj garáž s automatickou garážovou bránou pre jedno auto, s regálovým systémom vo vnútri a ďalším dverným vstupom na strane pozemku za domom

Vybavenie nehnuteľnosti:
- plastové okná z vnútornými žalúziami a sieťkami,z bezpečnostným dvojsklom
a kovaním, vchodové bezpečnostné dvere s presklením
- schody, zárubne a dvere z dreva, oteru vzdorná plávajúca podlaha vyššej triedy
- na poschodí je nainštalovaná jedna vnútorná klimatizačná jednotka
- kondenzačný plynový kotol so zásobníkom teplej vody a teplovodné podlahové kúrenie regulované jedným termostatom
- príprava na TV a Internet v každej miestnosti, zabudovaný alarm systém
- inžinierske siete: mestská voda, kanalizácia, elektrina, plyn, optický kábel (TV+internet)
- krb
- vlastná vŕtaná studňa s ponorným čerpadlom napojeným na automatický závlahový systém
- chodníky okolo domu a dve parkovacie plochy sú zo zámkovej dlažby, alpský plot
kombinovaný s nerezovým plotom, brána s automatickým otváraním
- záhradná výsadba (stromy a trávnikový koberec)
- voľne položený záhradný domček s regálmi a elektroinštaláciou
- od susedov je nehnuteľnosť oddelená betónovým plotom, drevenými plotovými
dielcami a živým plotom Turkestánskeho brestu
Na stavbu a na zariadenie domu boli použité kvalitné materiály.

Nehnuteľnosť sa predáva vrátane vstavaného zariadenia (vstavané skrine, kuchynská linka so spotrebičmi, kúpeľňové nábytky, predsieňová stena) Takisto je súčasťou ceny záhradný domček s vnútorným vybavením a regálové systémy v komore a garáži. Dom je bez ťarchy. Po kolaudácii v roku 2009 nadobudol tento dom energetický certifikát s platnosťou 12/2009-12/2019 energetickú triedu C. Mesačné náklady za energie sú vo výške 150€ (elektrina, voda, plyn).

Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V obci Dunajská Lužná nájdete materské školy, základnú školu, potraviny, nákupné centrum, zdravotné stredisko, pošta, kaviarne, reštaurácie, kvetinárstvo, kaderníctvo, fitness centrum, tenisové centrum, futbalový štadión a nehnuteľnosť je na skok od obľúbených prírodných jazier a hrádzí.

Neváhajte ma kontaktovať v prípade záujmu o obhliadku, aby som Vás previedol možno Vašim budúcim domovom. Budem sa snažiť o Vašu maximálnu spokojnosť.
Odporúčam vidieť.

"Moderné a kvalitné bývanie za rozumnú cenu"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4710
recenzií od klientov
62389
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
61109 viliamsmerek[at]haloreality.sk 399990
35000
zazmluvnených klientov
4710
recenzií od klientov
62389
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia