Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Brezno, Ladislava Novomeského - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj slnečný dvojizbový byt v pôvodnom stave na ulici Ladislava Novomestského v Brezne s rozlohou 65m² je ideálnym miestom pre pohodlné a praktické bývanie.

K bytu prislúcha aj pivnica, čo je veľkou výhodou pre ukladanie vecí, ktoré nepotrebujete denne. Pivnica vám poskytuje priestor na uskladnenie sezónnych vecí, bicyklov alebo iných predmetov.

Priestranná lodžia je súčasťou bytu a poskytuje príjemné sedenie. Je to skvelé miesto na relaxáciu, čítanie kníh.

DISPOZÍCIA:

V byte sa nachádzajú dve izby, ktoré sú priechodné a môžu slúžiť ako spálňa a obývacia izba, z jednej izby je vstup na Loggiu. Tieto izby sú dostatočne veľké na umiestnenie nábytku a zároveň poskytujú priestor pre individuálne využitie. Priestranná kuchyňa je ďalším významným prvkom tohto bytu. Poskytuje dostatok miesta pre prípravu jedál a vytvorenie jedálenského kúta, túto kuchyňu si môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií a potrieb. Kúpeľňa je vybavená vaňou, čo je ideálne pre relaxačné kúpeľové rituály a príjemné osvieženie.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Celkový stav bytu je pôvodný, čo znamená, že niektoré prvky môžu vyžadovať obnovu a modernizáciu podľa vašich preferencií a potrieb. Kúpeľňa je vybavená vaňou, čo poskytuje možnosť relaxácie a oddychu po náročnom dni. Je v pôvodnom stave a môže vyžadovať úpravy a modernizáciu, aby vyhovovala vašim predstavám o komfortnej kúpeľni.

Okná v byte sú plastové, čo poskytuje lepšiu tepelnú izoláciu a zvukovú ochranu. Plastové okná sú výhodou v moderných domácnostiach, pretože prispievajú k energetickej účinnosti a zníženiu straty tepla.

Izby v byte sú v pôvodnom stave, čo vám dá možnosť prispôsobiť ich podľa svojich predstáv a štýlu. Môžete zvážiť zmenu podláh, vymaľovanie stien alebo iné úpravy, aby ste vytvorili príjemné a osobné prostredie.

BYTOVÝ DOM:

V panelákovom dome nedávno bola rekonštrukcia strechy, spoločných priestorov a zateplenie. V bytovom dome sú nainštalovaný kamerový systém.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Správca - 120EUR
Elektrika - 30EUR
Plyn - 6EUR

LOKALITA:

Byt je umiestnený v mestskej oblasti, čo znamená blízkosť verejnej dopravy a ďalšie výhody mesta. Okolie bytu ponúka rôzne možnosti voľného času, vrátane parkov, športovísk a obchodných centier.

NÁZOR MAKLÉRA:

Dvojizbový byt v pôvodnom stave na ulici Ladislava Novomestského v Brezne je skvelým miestom pre pohodlné bývanie s možnosťou prispôsobenia podľa vlastných predstáv a potrieb. Jeho ideálna veľkosť a praktický priestor poskytujú komfort a súkromie, aby ste sa cítili ako doma.

Neváhajte ma kontaktovať, ak by ste mali akékoľvek otázky alebo by ste si chceli dohodnúť obhliadku.

"Investičná ponuka"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
62482 marianhalabuk[at]haloreality.sk 73000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia