Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt , Nivy, Bajkalská - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Na predaj Vám ponúkame kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy, v mestskej časti Ružinov, na Bajkalskej ulici.

Celková plocha bytu je 64m² + loggia 10m² + 2 pivnice a pred chodba, ktorá je pred vstupom do bytu a je ju možné využívať- jej výmera je 5,65m².
Byt sa nachádza na 1/9 poschodí zatepleného tehlového bytu s výťahom.

DISPOZÍCIA BYTU – priestranná slnečná obývačka spojená s kuchyňou s východom na loggiu orientovanú na východ, veľkorysá spálňa, detská izba (pracovňa), kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, samostatné WC, vstupná hala a pred chodba.

STAV NEHNUTEĽNOSTI – byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2012, veľkou výhodou je dostatočné množstvo úložného priestoru, tým že k bytu prislúcha aj pred chodba, vo vstupnej hale sa nachádza na mieru robená stavaná skriňa. V kuchyni sú zabudované spotrebiče – elektrická rúra, umývačka riadu, obývačku, spálňu a izbu si budete môcť zariadiť podľa vlastného gusta, tým že nábytok v byte neostáva. Veľkou výhodou je kúpeľňa s vaňou, ale aj so sprchovým kútom. Okná sú plastové so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, loggia je zasklená 10mm bezpečnostným sklom na zámok, podlahy sú pokryté parketami. Vstup na loggiu z obývačky a zo spálne. Na vykurovanie slúži kotol, ktorý bytový dom vlastní.

Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom.

Bytový dom prešiel v roku 2021 kompletnou rekonštrukciou (zateplenie, vynovené spoločné priestory, vstupná brána na čip, vymenené stúpačky, rozvody).

LOKALITA:

okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, vynikajúcu dostupnosť do všetkých častí mesta a zároveň dostatok voľného priestoru na využívanie zelene, ktorá sa v okolí nachádza (štrkovecké jazero), v pešej dostupnosti je materská škôlka aj základná škola, detské ihriská aj vo vnútro bloku, športoviská – plaváreň, kaviarne, supermarkety, zdravotné zariadenia, lekáreň, MHD.

MESAČNÉ NÁKLADY :
Nájom: 220€ (2dospelý, 2deti)
Elektrina: 36€

"Bývajte v tichej lokalite plnej zelene!"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
60284 martinadrozdova[at]haloreality.sk 239990
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia