Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Bratislava Ružinov, Trnávka - ZNÍŽENÁ CENA

345 000 €
20 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj krásny 5 izbový rodinný dom v Bratislave II - mestská časti Ružinov-Trnávka.

Rodinný dom je postavený na pozemku s celkovou rozlohou 142,81 m², zastavaná plocha je 92,7 m² a pozemok pri dome 36 m², zateplený a skolaudovaný r. 1999.

Pozemok je rovinatý. Na pozemku je strednej veľkostnej kategórie - poschodový rodinný dom s obytným podkrovím.
Pri dome je terasa s krbom.
Má príjemnú juhovýchodnú a juhozápadnú orientáciu.

Dom je pripojený na inžinierske siete: mestská voda, elektrika, plyn, internet. Odpad je vedený do žumpy. V blízkej budúcnosti je naplánovaná verejná kanalizácia.
Vykurovanie je riešené plynovým kotlom prostredníctvom radiátorov, ako aj ohrev teplej vody prietokovým kotlom zn. Bosch.

Mesačné náklady pre trojčlennú rodinu sú vo výške 150 €.
TV a internet od spoločnosti Telekom.

DISPOZÍCIA:

Zvláštnosťou tohoto domu je vstavaná garáž (18.32 m²) s elektrickou bránou (pre jedno auto) na prízemí v objekte so vstupom z ulice. Medzi nespočetné prednosti tohoto domu patrí aj veľmi zaujímavé čelné a zadné obloženie domu.
Dispozičné riešenie vhodne rozdeľuje dennú a nočnú časť rodinného domu.
-Na prízemí: predsieň, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a oknom. Zaujímavosťou dispozičného riešenia je veľkopriestor obývacej izby s výstupom na terasu s krbom. Ďalej kuchyňa s vyrobenou kuchynskou linkou na mieru (z kvalitného dreva) spojená s obývačkou
- Schodisko: kvalitné dubové drevo
- Podkrovie poskytuje dostatok priestoru na bývanie: spálňa, 3 x detská izba, zároveň dostatočný úložný priestor, šatník, kúpelňa so sprchovým kútom a oknom, samostatné WC.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Rodinný dom je postavený z tehly a tvárnic, strešná krytina asfaltový šindel. Osadené sú plastové okná s vonkajšími roletami, položená plávajúca podlaha v kombinácií s keramickou dlažbou a kvalitné obklady. Dvere a zárubne sú z dreva -dub.
V celom dome je zavedená klimatizačná jednotka.
Nehnuteľnosť sa predáva vrátane vstavaného zariadenia a vybavenia, ostatné je prípadne na dohode s majiteľom.

LOKALITA:

Územíe rodinných domov, tichá a vyhľadávaná lokalita, kompletná občianska vybavenosť - zástavka autobusu, trolejbusu, detské ihrisko, obchody, školy, škôlky, nákupné strediská, cukrárne, kaviarne, reštaurácie, IKEA, v blízkosti OC Avion, LIDL, Shopping Palace, lekáreň, zdravotné stredisko.

VÝHODY:

- dvojpodlažný, 5 izbový rodinný dom
- bezproblémové parkovanie
- použité kvalitné materiály na stavbe, pri zariadení domu
- terasa s krbom
- kúpou voľný
- napojenie na obchvat za pár minút

Tento dom svojou úžitkovou plochou plne uspokojí nároky na bývanie každej rodiny.

"Neváhajte a bývajte už dnes"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59612 ivetamolnarova[at]haloreality.sk 325000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia