Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, jednoizbový byt 44 m², Bratislava širšie centrum, Miletičova - IBA U NÁS

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj priestranný jednoizbový byt v širšom centre mesta Bratislava na Miletičovej ulici, k. ú. Nivy. Nachádza sa na 2. poschodí (2/3) v zrenovovanom tehlovom bytovom dome bez výťahu. Celková rozloha bytu je 43,60 m², okná izby a kuchyne sú orientované na východnú stranu do tichej časti s výhľadom na park. V byte prebehla staršia kompletná rekonštrukcia - veľké plastové okná, dlažba v chodbe, v kuchyni, obklady v kúpeľni a na toalete; výmena rozvodov vody a elektriny. V izbe ostala zachovaná pôvodná drevená podlaha. Byt bol v roku 2020 vymaľovaný na bielo.
Dispozícia: vstupná predsieň, kuchyňa, prechod do izby a z nej vstup do kúpeľne a toalety. V kúpeľni je vymurovaný sprchový kút, umývadlo, rebrinový radiátor a oddelená toaleta (harmonikové dvere).
Byt sa predáva v prípade záujmu aj so zariadením (okrem chladničky, mikrovlnky a práčky). Nábytok (gauč, skriňa, knižnica, komoda, pracovný stôl, konferenčný stolík, skrinka, stôl v kuchyni s 2 stoličkami) je zahrnutý v cene bytu. Sporák v kuchyni je plynový.
K bytu prináleží pivnica v suteréne bytového domu. Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom alebo v jeho okolí bez poplatku.
Bytový dom má novú fasádu so zachovanými pôvodnými prvkami. Bol postavený z tehly v 60. rokoch 20. storočia významnými architektmi. Ponúka príjemnú vnútornú klímu bytu počas celého roka a široké schodisko zabezpečuje dostatok miesta pre pohyb aj v spoločných priestoroch. V bezprostrednom okolí je kompletná občianska vybavenosť, zastávka MHD priamo pri dome, množstvo obchodíkov, kaviarní, reštaurácii, školy, škôlka... Na obľúbené trhovisko je len 750 metrov a 1 km je vzdialené nové moderné centrum Bratislavy - Nové Nivy.
Nehnuteľnosť je bez tiarch, po kúpe voľná. Vzhľadom na lokalitu je byt vhodný aj ako investičný s možnosťou krátkodobého alebo dlhodobého prenájmu.
Obhliadky sú po dohode možné 7 dní v týždni (kľúče v RK). Maklér odporúča.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
53191 kristinajedina[at]haloreality.sk 139990
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia