Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, s komplexným zariadením - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

177 490 €
18 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj menší 2-izbový byt o rozlohe 43m² s veľkým balkónom na
1. poschodí ( 2. nadzemnom podlaží) 6 poschodového bytového domu na Mesačnej ulici v obľúbenej časti bratislavského Ružinova. Byt ponúka možnosť okamžitého užívania bez toho, aby ste do neho museli ďalej investovať ďalšie prostriedky.

KEĎ NA POLOHE ZÁLEŽÍ

Bývanie v hlavnom meste má kľúčovú výhodu v bezprostrednej prepojenosti s jeho občianskou vybavenosťou. Nuž, a bývanie v Ružinove ako súčasť obľúbeného multifunkčného parku Ostredky so sebou prináša hneď niekoľko benefitov.

Ak ste vášnivý športovec, radi behávate, korčuľujete či radi trávite čas na bicykli alebo v outdoor posilke, tak len pár metrov od bytu je priamy vstup do obrovského mestského parku Ostredky, kde si môžete zašportovať, zrelaxovať po práci alebo nechať svoje deti vyšantiť do sýtosti.

Dostupnosť centra mesta je iba pohodlných 7 minút cesty autom. Autobusové a električkové zastávky sú doslova na skok od Vášho bytu umiestnené na rôzne smery (zast. Clementisova alebo Maximiliána Hella ). Potraviny TERNO pre menšie nákupy sú hneď za rohom.

Špecifikom miesta je, že máte na dosah materské školy, základnú , odbornú strednú, športovú školu aj vysokú školu v dosahu na niekoľko minút chôdze.

Väčšie nákupy so službami na jednom mieste si vybavíte v neďalekom Avione, Ikea, Hornbach. Obľubené jazero Štrkovec je ako stvorený na skvelý relax pri pikniku a keď zatúžite v horúcich letných dňoch sa schladiť, jazero Kuchajda je Vám k dispozícii rovnako, len opačným smerom.

Rýchle napojenie na hlavné dopravné ťahy na všetky smery mesta je fantastické. A napokon, keď Vás omrzí na chvíľu pulz mesta a zatúžite po oddychu v našich horách, nič Vám z tohto miesta nezabráni sadnúť si do auta a byť za 4 minúty na diaľnici.Pokiaľ hľadáte pre svoje budúce bývanie polohu, ktorá vám spríjemní život a dvojizbový byt, ktorý vám dožičí svojou útulnosťou patričný komfort vlastného hniezda, tak si myslím, že oplatí ponoriť sa fotiek, ktoré Vám predstavia aj prostredie možno Vášho budúceho bývania.

TECHNICKÉ PARAMETRE BYTU ( alebo čo by ste o byte mali vedieť):
• Výmera: 43m² byt, 4,4m² lodžia a pivnica (1m²)
• Poschodie: 1/6 (2. nadzemné podlažie)
• Parkovanie: voľne dostupné miesta okolo bytového domov
• Zariadenie spolu so spotrebičmi v cene: ÁNO
• Mesačné náklady: 160eur/ 2 osoby ( správa, upratovanie, nájom, studená-teplá voda, elektrika)
• Orientácia bytu: Juh
• Balkón: ÁNO
• Pivnica: ÁNO
• Výťah: ÁNO so zastávkou priamo na poschodí( ideálne pre starších ľudí)
• Kúrenie: centrálne mestské ( súčasť správcovského poplatku)
• Plyn: NIE ( odpojený)
• Internet: optický Telecom
• Správca: Spoločenstvo vlastníkov s mandátom DOMBYT s.r.o.
• Bytový dom prešiel výraznou rekonštrukciou v r. 2015
• Energetická trieda: B

PODORYS a DISPOZÍCIA

Vstup do bytu víta útulná chodba spojená s predsieňou, ktorá Vás prevedie po ľavej strane do Kúpeľne s vaňou, oddelenej od samostatnej miestnosti s toaletou, ktorá je situovaná hneď vedľa. Po rovnej osi od vstupných dvier vstúpite do modernej kuchyne, kde budete mať dosť priestoru na prípravu zdravých a chutných pokrmov. Z kuchyne je nenápadný vstup do menšej samostatnej izby, ktorá bude slúžiť ako spálňa, detská izba či pracovňa. Podľa preferencií a potrieb nového majiteľa.
Oproti predsiene je priamy vstup do veľkej miestnosti, ktorá je zariadená ako spojenie obývacej časti a jedálne. Nájdeme tu aj vstup na veľký balkón s výhľadom na zeleň, ktorá poskytne príjemnú ochranu pred letným slnkom a zároveň funguje ako intímna clona od zvedavých susedov s ďalekohľadmi??
K bytu prislúchaj aj pivnica o výmere 1m².

TIP Makléra
Byt vzhľadom na jeho menšiu výmeru, skvelú dispozíciu a rozumnú cenu odporúčame:

1. Ako štartovací byt pre mladého single pracujúceho človeka, ktorý by sa rád osamostatnil2. Pre single rodičov s malým dieťaťom, ktorí by chceli okamžite bývať
3. Pre starších ľudí v dôchodkovom veku, ktorí sa rozhodli odsťahovať do menšieho bytu
4. Ako investičný byt pre tých, ktorí by radi ochránili svoju hotovosť a generovali mesačný príjem z prenájmu

Cena bytu je určená na základe posudku licencovaného znalca.

A teraz to najdôležitejšie. Tento mimoriadne sympatický útulný byt v Ružinove v časti Ostredky sa predáva kompletne zariadený, čerstvo vymaľovaný vrátane spotrebičov( elektrická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou) kuchynskou linkou, nábytkom v obývačke, gaučom, skriňou, jedálenským stolom, zariadenou spálňou ). Je kúpou okamžite voľný a pripravený k bývaniu.

Budem sa na Vás tešiť.

" Ako stvorený pre nové začiatky v tomto sympaticky útulnom BYTE v srdci Ružinova"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62323
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
61249 dianadecsiova[at]haloreality.sk 159490
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62323
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia