Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Petržalka, Wolkrova - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj pekný zrekonštruovaný 3-izbový byt vo vynikajúcej lokalite v Bratislave, Petržalka, Wolkrova ulica.
Byt sa nachádza na najvyššom, 12. poschodí z 12 v panelovom bytovom dome s dvoma výťahmi. Úžitková plocha bytu je 66 m² vrátane pivničnej kobky + zasklená, zobytnená lodžia prepojená s kuchyňou.
Bytový dom je veľmi pekný, udržiavaný, má čistý a pekný vchod a pred domom je pekná predzáhradka. Dom je kompletne zrekonštruovaný, má vymenené stúpacie rozvody (r. 2018), nové výťahy (r. 2018), je zateplený a má zrekonštruovanú a zateplenú strechu (r. 2020), kamerový systém (r. 2021), brány na čip, pekné zrekonštruované vstupné priestory.
Spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom nie je predmetom predaja.
------

DISPOZÍCIA:

Vstupná predsieň, veľká priechodná obývacia izba (vznikla spojením menšej izby a haly), kuchyňa prepojená so zasklenou lodžiou, 2 nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC. Orientácia - obývacia izba, kuchyňa s lodžiou a spálňa - juhozápad, detská izba - severovýchod. Byt je krásny svetlý a je z neho príjemný výhľad.
------
STAV a ZARIADENIE:
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou asi pred 10 rokmi. V byte sú plastové okná, pekné steny, zrekonštruovaná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (elektrická rúra-nová, mikrovlnná rúra, sklokeramická varná doska, digestor, umývačka riadu), plávajúce podlahy/ dlažba, bezpečnostné dvere, nové interiérové dvere a zárubne, zrekonštruovaná kúpeľňa s vaňou, zrekonštruované WC. V spálni vstavaná skriňa roll-dor.
Byt sa predáva so zariadením, vrátane veľkej americkej chladničky.
------

LOKALITA:

Vynikajúca, obľúbená lokalita na začiatku Petržalky s vynikajúcou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. Tiché, krásne prostredie s množstvom zelene. Veľmi dobrá občianska vybavenosť v pešej dostupnosti - v bezprostrednej blízkosti domu škôlka, potraviny, pošta, detský kútik, športová hala a fitcentrum, kaviareň, stredná umelecká škola, drogéria. Do 5 min. pešo základná škola a množstvo ďalších prevádzok. Rýchla dostupnosť do centra, dobré parkovanie pre rezidentov.
V okolí domu je množstvo zelene, park, trávnaté plochy, pešia zóna, oplotený výbeh pre psov, detské ihriská, neďaleko Chorvátske rameno.
-------
CELKOVÉ HODNOTENIE:
Príjemný byt, vhodný pre okamžité bývanie. Veľkou výhodou je skvelá lokalita a tiež vrchné poschodie, kde Vás zhora nikto rušiť nebude. Veľmi vhodný aj pre mladú rodinu, dobrí susedia, mladé rodiny v okolí. Srdečne Vás pozývam na obhliadku, CENA DOHODOU.

"Pekný, praktický byt vo vynikajúcej lokalite"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62025 jananejedlikova[at]haloreality.sk 199900
35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia