Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, štvorizbový byt Bratislava Petržalka, Lenardova - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj slnečný štvorizbový byt na 5/12 poschodí v Bratislave V. - Petržalka, Lenardova ulica. Celková plocha bytu je 69m².

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné WC, centrálna kuchyňa (11,85 m²), obývacia izba (16,60 m²), tri samostatné nepriechodné izby (12,05 m², 11,75 m² a 8,15 m²) - prvá so vstupom na zmenšenú lodžiu (1,25 m²).

Stav: Kompletná rekonštrukcia elektrických rozvodov (medené káble, výmena bytových ističov), vody a odpadu, radiátorov, interiérové drevené zárubne a dvere do izieb, plastové okná, žalúzie a sieťky. Vo všetkých izbách je plávajúca podlaha. V kuchyni, kúpeľni, chodbe a wc je gresová dlažba.

Kuchynská linka je vyrobená na mieru a disponuje 90cm plynovou varnou doskou s elektrickou grilovacou platňou, výkonným odsávačom, zabudovanou práčkou a sušičkou značky AEG, zabudovanou umývačkou riadu značky Siemens a šuflíkmi s doťahom. Na výber z viacero ISP, včetne optického pripojenia na internet aj káblovú televíziu. Byt ma bezpečnostné vchodové dvere, k bytu prináleží aj pivnica na prízemí s rozlohou 2,5 m².

Orientácia na dve svetové strany: tri izby sú veľmi slnečné orientované na západ, jedna izba na východ.

Mesačné náklady: 160€ / tri osoby + elektrika

Bytový dom má dva veľké nové výťahy, novú bránu na magnetický čip, vymenené stupačky, dokončuje sa rekonštrukcia spoločných priestorov. Lokalita ponúka plnú občiansku vybavenosť a dopravnú dostupnosť. Voľné bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62308
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
51443 * 180990
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62308
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia